Cambodja

Cambodja - P.A.J. Coelewij | Northernlights300.org

...wnload de Reisapp van Buitenlandse Zaken ... Cambodja | RVO.nl | Rijksdienst ... .Maak Cambodja favoriet, dan ontvangt u een pushbericht als het reisadvies verandert. Met de app heeft u ook alle contactgegevens van Buitenlandse Zaken en lokale hulpdiensten bij de hand, plus informatie over wat te doen in geval van nood, zoals ziekenhuisopname of verlies van uw paspoort. Cambodja (Engels: Cambodia, Khmer: កម្ពុជា, Kâmpŭchéa) is een land in Azië dat grenst aan Laos, Thailand en Vietnam.Cambodja is sinds 1953 onafhankelijk va ... REISJUNK / Ga niet naar Cambodja voordat je deze 6 dingen weet ... .Cambodja is sinds 1953 onafhankelijk van Frankrijk.De hoofdstad van Cambodja is Phnom-Penh. Een aantal grote steden in Cambodja zijn: Battambang, Siem Reap, Sihanoukville en Prey Veng. Ga je reizen door het mooie Cambodja? Dan begin je natuurlijk met het maken van een toffe reisroute! Om je op weg te helpen bij het samenstellen van een reisroute voor Cambodja geven we in dit artikel een aantal tips, een voorbeeldroute en wat korte informatie per bestemming zodat je zelf kan kiezen wat het beste past bij jouw reis. De meeste reizigers trekken ongeveer twee weken uit voor ... in ASEAN (dark grey) - [Legend] Capital and largest city Phnom Penh Official languages Khmer Spoken languages Over 19 indigenous languages Official script Khmer Ethnic groups (2017) 97% Khmer 2.4% Chams 0.2% Chinese 0.3% other Religion (2013) 97.9% Buddhism (state religion) 1.1% Islam 0.5% Christianity 0.6% other Demonym(s) Cambodian Khmer Government Unitary dominant-party parliamentary ... Cambodja rondreizen vol hoogtepunten Cambodja is een land vol indrukwekkende hoogtepunten die je tijdens een rondreis in Cambodja zult ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan de hoofdstad Phnom Penh, een stad met een verleden. Rijd rond in het traditionele vervoersmiddel, de cyclo, en bewonder de sierlijke oude Frans-koloniale gebouwen. Cambodja is een indrukwekkend land met een boeiende geschiedenis en mooie bezienswaardigheden. Steeds meer toeristen weten de highlights van Cambodja land te vinden. Of het nu gaat om een korte reis of backpacken in Cambodja. Niet vreemd gezien de geschiedenis van dit land. Klimaat Cambodja. De zuidwestmoesson in Cambodja zorgt voor relatief hoge hoeveelheden neerslag, waarbij de kustgebieden en vooral de loefzijde van de bergen de meeste regen hebben. Na december is er beduidend minder regen omdat de wind dan vanuit het noordoosten komt en voornamelijk drogere en koelere lucht aanvoert. Het Zuidoost-Aziatische land Cambodja is een zeer intrigerende vakantiebestemming, waar je nog veel ongerepte delen tegenkomt. Tijdens een vakantie in Cambodja ervaar je hoe de indrukwekkende geschiedenis uit verschillende peri...

INFORMATIE

AUTEUR
P.A.J. Coelewij
DIMENSIE
9,86 MB
BESTANDSNAAM
Cambodja.pdf

OMSCHRIJVING

In 1961, vóór de opkomst van de Rode Khmer, deed de auteur gedurende vijf maanden geologisch veldwerk in het binnenland van Cambodja. Hij hield daarbij een dagboek bij met daarin zijn persoonlijke ervaringen en nam hij 150 unieke foto's van het binnenland en zijn bevolking. Er blijkt bij de Cambodjaanse bevolking een gretige belangstelling te bestaan voor foto's en verhalen uit de pre-Rode Khmer periode omdat hun eigen bezittingen en persoonlijke herinneringen gedurende de overheersing van de Rode Khmer verloren zijn gegaan.

Wil je het boek lezen?Cambodja in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P.A.J. Coelewij. Lezen Cambodja Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN