Zo onafhankelijk als een zeehond

Zo onafhankelijk als een zeehond - Nina van den Broek | Northernlights300.org

...ratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Zo onafhankelijk als een zeehond Nina van den Broek ... Zoenen met prins Bernhard en zeehonden knuffelen met ... ... . Omvang 296 p. Druk 1 Verschenen 12-11-19 Fonds P - Nederlandse non-fictie. Paperback. 9789044641103 . € 22,99 . Bestellen E-boek. 9789044641516 . € 13,99 ... De zeehondencrèche in het Groningse Pieterburen, die door haar is opgericht, groeide dankzij tienduizenden donateurs uit tot een miljoenenbedrijf en ontwikkelde zich Zo onafhankelijk als een zeehond, Nina van den Broek - Paperback - 9789044641103 | AKO boeken Tegendraads, rebels, fel en gedreven. Maar onvoorwaardelijk en compromisloos vóór de underdog Zo onafhankelijk als een zeehond werpt lich ... Ebook ePUB: Zo onafhankelijk als een zeehond - geschreven ... ... . Maar onvoorwaardelijk en compromisloos vóór de underdog Zo onafhankelijk als een zeehond werpt licht op een vrouw die het leven in al zijn tegenstellingen leeft, met passie en humor als haar wapens. Nina van den Broek (1968) publiceert over de cultuurhistorie van Noord-Nederland. Lenie 't Hart (1941) is al vijftig jaar het boegbeeld van de bescherming van de zeehond. De zeehondencrèche in het Groningse Pieterburen, die door haar is opgericht, groeide dankzij tienduizenden donateurs uit tot een miljoenenbedrijf en ontwikkelde zich tot een wereldwijd vermaard expertisecentrum. Toen 't Hart in 1971 begon met de opvang, werd in de landen om ons heen nog volop op ... Tegendraads, rebels, fel en gedreven. Maar onvoorwaardelijk en compromisloos vóór de underdog Zo onafhankelijk als een zeehond werpt licht op een vrouw die het leven in al zijn tegenstellingen leeft, met passie en humor als haar wapens. Nina van den Broek (1968) publiceert over de cultuurhistorie van Noord-Nederland. Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de Lenie 't Hart biografie, Zo onafhankelijk als een zeehond, geschreven door Nina van den Broek. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Zo onafhankelijk als een zeehond | ISBN 9789044641516 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Lenie 't Hart (1941) is al vijftig jaar het boegbeeld van de bescherming van de zeehond. De zeehondencrèche in het Groningse Pieterburen, die door haar is opgericht, groeide dankzij tienduizenden donateurs uit tot een miljoenenbedrijf en ontwikkelde zich tot een wereldwijd vermaard expertisecentrum. Toen 't Hart in 1971 begon met de opvang, werd in de landen om ons heen nog volop op ... Zo onafhankelijk als een zeehond Lenie 't Hart (1941) is al vijftig jaar het boegbeeld van de bescherming van de zeehond. De zeehondencrèche in het Groningse Pieterburen, die door haar...

INFORMATIE

AUTEUR
Nina van den Broek
DIMENSIE
12,80 MB
BESTANDSNAAM
Zo onafhankelijk als een zeehond.pdf

OMSCHRIJVING

Lenie 't Hart (1941) is al vijftig jaar het boegbeeld van de bescherming van de zeehond. De zeehondencrèche in het Groningse Pieterburen, die door haar is opgericht, groeide dankzij tienduizenden donateurs uit tot een miljoenenbedrijf en ontwikkelde zich tot een wereldwijd vermaard expertisecentrum.Toen 't Hart in 1971 begon met de opvang, werd in de landen om ons heen nog volop op zeehonden gejaagd. Hiertegen kwam eind jaren zeventig een hevig protest op gang. In die tijd transformeerde de zeehond van "stinkdier' tot knuffeldier, met Lenie 't Hart als de bezorgde belangenbehartiger. Dat zij al decennialang over de hele wereld initiatieven ontplooit om de leefbaarheid voor dier én mens te verbeteren is minder bekend bij het grote publiek. "Zorg voor de underdog, dat is mijn levenswerk,' aldus 't Hart. Haar levenshouding "Ik ben geloof ik een beetje een anarchist' en haar tomeloze strijdlust roepen zowel bewondering als weerstand op. Ze is geliefd, wordt geprezen, maar ook verguisd en versmaad.Tegendraads, rebels, fel en gedreven. Maar onvoorwaardelijk en compromisloos voor de underdog Zo onafhankelijk als een zeehond werpt licht op een vrouw die het leven in al zijn tegenstellingen leeft, met passie en humor als haar wapens.Nina van den Broek (1968) publiceert over de cultuurhistorie van Noord-Nederland. Zij schreef onder meer Kom, vul de glazen, over oude Groninger plattelandscafés, en Vlak land, een serie portretten van boeren in Noord-Nederland.

Wil je het boek lezen?Zo onafhankelijk als een zeehond in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nina van den Broek. Lezen Zo onafhankelijk als een zeehond Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN