Braziliaanse brieven

Braziliaanse brieven - August Willemsen | Northernlights300.org

...aes Rosa, Camões, Machado de Assis en Ramos werden door zijn toedoen ontsloten voor de Nederlandse en Vlaamse lezer ... Braziliaanse brieven | De wereld van Hendrik-Jan ... . Braziliaanse Brieven. ( Prive-domein nr. 109 . ) Bijgevoegd diverse kranten stukken betreffende de auteur . Arbeiderpers . ( Het boekje is iets hol gelezen en geplastificeerd . ) genaaide paperback in nette gelezen staat - 0808 - 6e dr 1988 - 275 p - 339 gr: € 15,00: DE ESOTERIER: Willemsen,August. Braziliaanse brieven. 1e dr. Tussen 1967 en 1984 verbleef August Willemsen vier keer gedurende langere tijd in Bra ... bol.com | Braziliaanse brieven, August Willemsen ... ... . Braziliaanse brieven. 1e dr. Tussen 1967 en 1984 verbleef August Willemsen vier keer gedurende langere tijd in Brazilië. In brieven aan zijn vriend Paul Roelofsen, die op zichzelf vaak weer… Braziliaanse brieven August Willemsen. Tussen 1967 en 1984 verbleef August Willemsen vier keer gedurende langere tijd in Brazilië. In brieven aan zijn vriend Paul Roelofsen, die op zichzelf vaak weer bestonden uit dagboekteksten, ... Brigadeiros, een braziliaanse klassieker. april 20, 2016. De chocoladetruffels die ik in Peru maakte zijn iedere keer weer een groot succes. Maar in Zuid Amerika, en met name in Brazilie is er nog een chocolade'truffel' die erg populair is: de Brigadeiros! Braziliaanse brieven (Paperback). . lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,- ; Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend* Braziliaanse brieven book. Read 7 reviews from the world's largest community for readers. Gevonden boeken, volgens onderstaande selectiecriteria: braziliaanse brieven (-) waar filter verwijderen waar Categorie Braziliaanse brieven | August Willemsen Tussen 1967 en 1984 verbleef August Willemsen vier keer gedurende langere tijd in Brazilië. In brieven aan zijn vriend Paul Roelofsen, die op zichzelf vaak weer bestonden uit dagboekteksten, deed hij verslag van zijn ervaringen en belevenissen tijdens deze 'studiereizen' die … August Willemsen (1936-2007) was schrijver en vertaler. Behalve van Braziliaanse brieven is hij de auteur van o.a. De val, Vrienden, vreemden, vrouwen en De goddelijke kanarie (over Braziliaans voetbal). Zijn vertalingen van Portugese en Braziliaanse literatuur werden in 1983 bekroond met de Martinus Nijhoff Vertaalprijs. Productinformatie Braziliaanse brieven. Tussen 1967 en 1984 verbleef August Willemsen vier keer gedurende langere tijd in Brazilië. In brieven aan zijn vriend Paul Roelofsen, die ...

INFORMATIE

AUTEUR
August Willemsen
DIMENSIE
5,11 MB
BESTANDSNAAM
Braziliaanse brieven.pdf

OMSCHRIJVING

Tussen 1967 en 1984 verbleef August Willemsen vier keer gedurende langere tijd in Brazilië. In brieven aan zijn vriend Paul Roelofsen, die op zichzelf vaak weer bestonden uit dagboekteksten, deed hij verslag van zijn ervaringen en belevenissen tijdens deze "studiereizen' die hem dwars en overdwars door het land voerden van São Paulo en Rio de Janeiro naar Bahia en Palmeira dos Índios. Als egodocument staat dit boek, ook door de superieure stijl van de schrijver, op eenzame hoogte in de Nederlandstalige letteren. Maar veel meer dan voor zichzelf en zijn zielenroerselen zet Willemsen de staaltjes van zijn meesterschap in om met een even onderkoelde als scherpe blik het dagelijks leven in Brazilië te beschrijven.

Wil je het boek lezen?Braziliaanse brieven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur August Willemsen. Lezen Braziliaanse brieven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN