Beroepsethiek voor pastores

Beroepsethiek voor pastores - J. Schenderling | Northernlights300.org

...daad moeten met elkaar in overeenstemming zijn ... Beroepsethiek voor pastores. Per Boek Wijzer ... . Dat is geen opgave, maar vloeit voort uit de navolging van Christus. Kun je dat niet opbrengen dan moet je een ander beroep kiezen.' Het laatste nieuws met duiding van redacteuren, achtergronden, columns, opinie, wetenschap, en recensies van kunst & cultuur door de Volkskrant. Beroepsethiek voor pastores / druk 1 door Schenderling, J., EAN 9789055738519. Beroepsethiek voor pastores boek - J. Schend ... Beroepsethiek voor pastores door J. Schenderling (gebonden ... ... . Beroepsethiek voor pastores boek - J. Schenderling .epub. Beter in spelling pdf download (Eric Tiggeler) Bezielend leidinggeven boek Anselm Grün epub. Bij jou ben ik thuis boek Julia Burgers-Drost epub ... Auteur: J. Schenderling'Woord en daad moeten met elkaar in overeenstemming zijn. Dat is geen opgave, maar vloeit voort uit de navolging van Christus. Kun je dat niet opbrengen dan moet je een ander beroep kiezen. 'Jacques SchenderlingDit is het eerste boek in het Nederlandse taalgebied dat geheel gewijd is aan de ethische vragen waarmee pastores geconfronteerd worden. De dienende pastor "Beroepsethiek voor pastores" (uit. Damon, Budel, ISBN 9789055735819), bevat een theoretisch en een praktisch deel. Enkele citaten. Beroepsethiek voor pastores. Damon, Budel. ISBN: 9789055735819. 238 blz, euro22,90. Deze embed wordt niet getoond. U heeft via cookie-instellingen gekozen om deze embed niet te tonen. Beroepsethiek voor pastores. Deze maand verschijnt een Inleiding beroepsethiek voor pastores (predikanten, geestelijk verzorgers, pastoraal medewerkers, studenten theologie) van de hand van Jacques Schenderling. Schenderling is zelf predikant maar ook gepromoveerd ethicus. Beroepsethiek voor pastores: Amazon.es: J. Schenderling: Libros en idiomas extranjeros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Todos los departamentos. Ir Buscar Los Más Vendidos Ideas Para ... Colofon Beroepscode voor r.-k. pastores is een uitgave van VPW Nederland, Beroepsvereniging voor r.-k. pastores Prijs Leden gratis, niet-leden € 3,00 per exemplaar (inclusief verzendkosten) Bestellen =7> 5LKLYSHUK t 7HSLZ[YPUHZ[YHH[ I ,/ <[YLJO[ ; t , PUMV']W^PUMV US t 0 ^^^ ]W^PUMV US Juli 2011 ISBN/EAN 978-90-804434--2...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Schenderling
DIMENSIE
9,20 MB
BESTANDSNAAM
Beroepsethiek voor pastores.pdf

OMSCHRIJVING

Beroepsethiek voor pastores 1e druk is een boek van J. Schenderling uitgegeven bij Uitgeverij Damon Vof. ISBN 9789055738519 'Woord en daad moeten met elkaar in overeenstemming zijn. Dat is geen opgave, maar vloeit voort uit de navolging van Christus. Kun je dat niet opbrengen dan moet je een ander beroep kiezen.'Jacques SchenderlingDit is het eerste boek in het Nederlandse taalgebied dat geheel gewijd is aan de ethische vragen waarmee pastores geconfronteerd worden. Duidelijk wordt waarom het hard nodig is dat er aandacht komt voor de ambts- of beroepsethiek van pastores.Pastores hebben zelf ook behoefte aan duidelijke richtlijnen. Na een inleiding in de ethische theorie komen allerlei vragen uit de pastorale praktijk aan de orde. Bijvoorbeeld: wanneer mag ik het ambtsgeheim verbreken? Welke juridische consequenties kan dat hebben? Mag het kerkbestuur van mij eisen dat ik ook 's avonds en in het weekend beschikbaar ben om pastorale hulp te verlenen? Ben ik verplicht mijn eigen vervanging te regelen bij afwezigheid? Mag ik giften aannemen, en zo ja, tot welk bedrag? Wanneer moet ik doorverwijzen naar een andere hulpverlener? Mag ik een relatie aangaan met een lid van mijn gemeente (parochie)?Dit boek is in de eerste plaats bedoeld als een handleiding voor pastores, pastoraal werkenden, geestelijk verzorgers en studenten theologie. Daarnaast is het boek bestemd voor kerkelijke bestuurders en leidinggevenden van instellingen die verantwoordelijk zijn voor het werk van pastores.Aan het eind van ieder hoofdstuk zijn discussie- en verdiepingsvragen opgenomen. Daardoor is het boek bijzonder geschikt voor zelfstudie of voor bespreking in groepsverband (pastoraal overleg, intervisiegroepen, werkgemeenschappen van predikanten, werkcolleges).Deze handleiding is bedoeld voor pastores, pastoraal werkenden, geestelijk verzorgers, en studenten theologie. Daarnaast is het boek bestemd voor kerkelijk bestuurders en leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor het werk van pastores.

Wil je het boek lezen?Beroepsethiek voor pastores in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Schenderling. Lezen Beroepsethiek voor pastores Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN