Zwaluwhart

Zwaluwhart - Vince Penders | Northernlights300.org

...topt. De spanning neemt gedurende het boek toe, waardoor de drang om door te lezen alsmaar groter wordt ... Een ijzersterk verhaal doorbreekt de geluidsbarrière ... ... . Een echte aanrader! Zwaluwhart. 2084. Het westerse land Occident , dat bestaat uit vier provincies met elk een eigen karakter. Een socialistisch, kapitalistisch, anarchistisch en pacifistisch deel. Het verhaal draait om een langzaam ontluikende revolutie in het gedrag van de mensen. Bestel Zwaluwhart van Vince Penders. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Zwaluwhart. 'Aan u de keus,' zei Sullust. 'Keer ... Recensie: Zwaluwhart 📖 De Leesclub van Alles ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Zwaluwhart. 'Aan u de keus,' zei Sullust. 'Keer om of we schieten u neer. U krijgt tien seconden.' De paniek blokkeerde Falcons vermogen om na te denken. Hij sleurde hem uit de weg en keek op de radar. Hij was maar twee kilometer verwijderd van Corelliaans luchtruim. 'Vijf seconden.' Roekeloos greep Falcon de gashendel en hij duwde hem zo ver mogelijk naar voren. 'Zwaluwhart' door Vince Penders - Onze prijs: €22,95 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Zwaluwhart. Auteur(s) Vince Penders. NUR code(s) 333 Science fiction Uitgever(s) Uitgeverij Macc. Taal Nederlands Vers. datum 30/04/2015 NSTC 500061588 'Aan u de keus,' zei Sullust. 'Keer om of we schieten u neer. U krijgt tien seconden.' De paniek ...

INFORMATIE

AUTEUR
Vince Penders
DIMENSIE
3,56 MB
BESTANDSNAAM
Zwaluwhart.pdf

OMSCHRIJVING

'Aan u de keus,' zei Sullust. 'Keer om of we schieten u neer. U krijgt tien seconden.' De paniek blokkeerde Falcons vermogen om na te denken. Hij sleurde hem uit de weg en keek op de radar. Hij was maar twee kilometer verwijderd van Corelliaans luchtruim. 'Vijf seconden.' Roekeloos greep Falcon de gashendel en hij duwde hem zo ver mogelijk naar voren. Snerpend stoof het luchtschip weg als een zwarte feniks. De snelheidsmeter passeerde de duizend kilometer per uur. Falcon voelde niets toen hij door de geluidsbarrière brak, behalve kokende adrenaline. Als hij Phoenix wist te verlaten, was hij veilig. Achthonderd meter... vierhonderd...Vince Penders is afgestudeerd cultuurwetenschapper en doceert momenteel statistiek aan de universiteit van Maastricht. Naast zijn vrienden en studenten neemt schrijven een belangrijke plaats in in zijn leven. Hij heeft een niet aflatende fantasie en een rotsvaste toewijding aan zijn manuscripten.

Wil je het boek lezen?Zwaluwhart in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vince Penders. Lezen Zwaluwhart Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN