Tweehonderd jaar Ministerie van Buitenlandse Zaken

Tweehonderd jaar Ministerie van Buitenlandse Zaken - none | Northernlights300.org

...gt een stagevergoeding. Met jaarlijks zo'n 5 ... Youssef M. - Adviseur bedrijfsvoering - Ministerie van ... ... .500 stageplekken bij alle mogelijke rijksorganisaties, zit er vast ... Ministerie van Buitenlandse Zaken Volgen Ontvolgen Onderweg naar Amsterdam Repatriëringsvlucht met Nederlanders vertrokken uit Peru Security 'Informatie ... Nieuws Beveiliging Buitenlandse zaken Rekenkamer: staatsgeheimen van Buitenlandse Zaken slecht beveiligd − nog steeds. Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de beveiliging van informatie niet op orde en doet te weinig om dit op te lossen. Daardoor bestaat het risico dat staatsgehe ... Tweehonderd jaar Ministerie van Buitenlandse Zaken ... . Daardoor bestaat het risico dat staatsgeheimen lekken. Solliciteren naar de functie van internationaal beleidsmedewerker bij het ministerie van Buitenlandse Zaken doe je door het online aanmaken van een ePortfolio. Daarin vermeld je je opleiding, ervaring, je maakt een capaciteitentest, en je vult een persoonlijkheidsvragentest in. Binnen enkele weken ontvang je per e-mailbericht of je wel of niet wordt uitgenodigd voor het sollicitatiegesprek en ... Elk jaar azen zo'n 900 afgestudeerden op één van de 20 plekken in het diplomatenklasje, het internationale traineeship van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Wat voor types zitten er? En hoe kom je door de selectie heen? Twee oud-UU studenten weten er alles van....

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
8,91 MB
BESTANDSNAAM
Tweehonderd jaar Ministerie van Buitenlandse Zaken.pdf

OMSCHRIJVING

In 1798 kreeg Nederland, of liever gezegd de Bataafse Republiek, voor het eerst een 'Agent van Buitenlandse betrekkingen'. Dat jaar werd ook in Den Haag aan de Kneuterdijk het eerste nationale Departement van Buitenlandsche Zaken gevestigd. In de loop der jaren verhuisde het ministerie vele malen, met de kolossale 'Apenrots' genoemd naar zijn architect Apen - als (voorlopig?) eindpunt.In Tweehonderd jaar ministerie van Buitenlandse Zaken wordt de rijke geschiedenis van 'BuZa' door een aantal deskundigen - historici, journalisten en medewerkers van het ministerie - in kaart gebracht, onder wie Albert Kersten, Friso Wielenga en Ben Knapen.Een rijk geïllustreerd boek vol verrassende feiten, anekdoten en kritische beschouwingen over Nederland en het buitenland, vanaf de Vrede van Münster tot nu. Over Nederland en China, de Duits-Nederlandse betrekkingen, Nederland en de islam, Nederland als NAVO-bondgenoot, en veel meer.

Wil je het boek lezen?Tweehonderd jaar Ministerie van Buitenlandse Zaken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Tweehonderd jaar Ministerie van Buitenlandse Zaken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN