Lucht in je gezin

Lucht in je gezin - Mirjam van der Vegt | Northernlights300.org

... komen in het tumult van je gezin? Dat kan! Stiltetrainer Mirjam van der Vegt laat in dit praktische, eerlijke en humoristische boek zien dat stilte en kinderen geen onmogelijke combinatie is ... Boekreview: Lucht in je gezin | Lucht, Boeken, Kind leren ... . Wanneer je de lucht in je woning onvoldoende ververst, stapelen vocht en schadelijke stoffen zich op waardoor je gezondheidsproblemen kan krijgen. De schadelijke stoffen in de binnenlucht kunnen zorgen voor irritatie van de ogen en luchtwegen, hoofdpijn, allergie, astma, .. Te veel vocht kan leiden tot schimmelgroei. 12-jul-2018 - Elk jaar in de zomervakantie probeer ik op een ontspannen manier aandacht te geven aan geloofsopvoeding. Het liefste op zo'n manie ... Lucht in je gezin - Home | Facebook ... .. Te veel vocht kan leiden tot schimmelgroei. 12-jul-2018 - Elk jaar in de zomervakantie probeer ik op een ontspannen manier aandacht te geven aan geloofsopvoeding. Het liefste op zo'n manier dat het verweven is met de vakantiedagen, dat er niet veel … Het gezin is bij uitstek de plek waar je de innerlijke rust leert beoefenen. Samen op ontdekkingstocht, ontspannen, Gods kracht beleven, groeien en delen, waarbij ouder en kind van elkaar leren. Een praktisch, eerlijk en humoristisch boek dat tot stand kwam in unieke samenwerking met een tekentherapeut. Fnac: Het stiltedoeboek voor ouder & kind, Lucht in je gezin, Mirjam van der Vegt". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Lucht in je gezin (Hardcover) Mirjam van der Vegt. Beoordeel dit product . Skip to the end of the images gallery. Skip to the beginning of the images gallery. € 22,90. Direct leverbaar. Sinds 2015 lid van Thuiswinkel Waarborg Binnen 14 dagen gratis retourneren Op werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL) In Lucht in je gezin laat stiltetrainer Mirjam van der Vegt (Stiltedagboek, Koester je hart) zien dat stilte en kinderen geen onmogelijke combinatie is. Het gezin is bij uitstek de plek waar je de ... 9789023954965,Lucht in je gezin,tot rust komen,gezin,stilteboek,doeboek,ouders,kinderen,mirjam van der vegt,...

INFORMATIE

AUTEUR
Mirjam van der Vegt
DIMENSIE
10,43 MB
BESTANDSNAAM
Lucht in je gezin.pdf

OMSCHRIJVING

Tot rust komen in het tumult van je gezin? Dat kan! Stiltetrainer Mirjam van der Vegt laat in dit praktische, eerlijke en humoristische boek zien dat stilte en kinderen geen onmogelijke combinatie is. Het gezin is bij uitstek de plek waar je de innerlijke rust leert beoefenen. Samen op ontdekkingstocht, ontspannen, Gods kracht beleven, groeien en delen. Ouder en kind leren van elkaar. Met unieke samenwerking met een tekentherapeut.

Wil je het boek lezen?Lucht in je gezin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mirjam van der Vegt. Lezen Lucht in je gezin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN