Leg Je Eigen Kruidentuin Aan Met Winiefred Van Killegem

Leg Je Eigen Kruidentuin Aan Met Winiefred Van Killegem - Winiefred Van Killegem | Northernlights300.org

...e kruidentuinen van Vlaanderen. Van de Leuvense kruidtuin ? de oudste van het land, tot het grote kruidenpark in Herckenrode: Winiefred toont welke kruiden en verhalen er achter de muren van deze tuinen te vinden zijn! In memoriam van Winiefred Van Killegem, de populairste kruidenvrouw van Vlaanderen die op 1 september 2014 overleed (Davidsfonds Cultuurmagazine januari 2015) ... Tuinboeken, Hobby - 2dehandsboeken ... . Kweek zelf kruiden in je eigen kruidentuin. Geurige kruiden kan je makkelijk zelf kweken in je kruidentuin of in potten op je terras of balkon. Je hebt er écht niet veel plaats voor nodig en kruiden stellen geen hoge eisen wat standplaats en onderhoud betreft. Je kan de kruiden zelf zaaien of je kan meteen van start gaan met kruidenplantjes. Auteur: Majke Jongen; Lode Claes; Christian Claes; Winiefred Van Killegem, ... Vind kweek potten in Boeken op Marktplaats ... . Geurige kruiden kan je makkelijk zelf kweken in je kruidentuin of in potten op je terras of balkon. Je hebt er écht niet veel plaats voor nodig en kruiden stellen geen hoge eisen wat standplaats en onderhoud betreft. Je kan de kruiden zelf zaaien of je kan meteen van start gaan met kruidenplantjes. Auteur: Majke Jongen; Lode Claes; Christian Claes; Winiefred Van Killegem, Prijs: € 14,95, ISBN/ISBN13: 9789058269072, Categorie: Boek, Bieslook verlaagt de choleste... Botanica : meer dan 10000 tuinplanten van A tot Z, met kweekinstructies en vele illustraties ... Recensie: Winiefred Van Killegem - De Kruidenvrouw uit Gent - hoeft allang niet meer voorgesteld te worden.Deze bestsellerauteur weet alles van kruiden en planten af en schreef er al verscheidene boeken over. Daarnaast geeft ze drukbezochte voordrachten en begeleidt ze met haar eeuwige stralende glimlach kruiden- en tuinwandelingen. eigen typische geneeskrachtige eigenschappen. Je hebt geen grote kruidentuin nodig om je eigen kruiden te planten. Winiefred en de professionele kruidenkwekers Lode en Christian Claes slaan de handen in elkaar. Ze tonen je hoe je eenvoudig zelf verse kruiden kunt kweken in potten en bloembakken. Ze beschrijven de teelt en verzorging van alles over tuinieren, grondverbetering,gazonaanleg en onderhoud,paden en terassen anleggen,vijveraanleg,schermen plaatsen, kleinfruit telen,ziekten en... Winiefred Van Killegem is een naam die klinkt als een klok. Deze Gentse bestsellerauteur weet alles van kruiden en planten af en is een natuurtalent om deze kennis in door iedereen begrijpbare lezingen aan een breed publiek door te geven. Ook begeleidt ze met haar eeuwige stralende glimlach kruiden- en tuinwandelingen. Leg een eigen kruidentuin aan Kruiden zijn voor velen onmisbaar in huis en keuken, ze zorgen onder andere voor smaak en geur. Koop geen potjes met gedroogde kruiden in de supermarkt, maar oogst voortaan je eigen voorraad met een eigen kruidentuin....

INFORMATIE

AUTEUR
Winiefred Van Killegem
DIMENSIE
11,45 MB
BESTANDSNAAM
Leg Je Eigen Kruidentuin Aan Met Winiefred Van Killegem.pdf

OMSCHRIJVING

Waar moet je kruiden kweken? Moet het in volle grond of kan het ook in potten? Kan het op een terrasje?Een antwoord op deze vragen en nog veel meer vind je in dit nieuwe boek van Winiefreds hand. Ze biedt in duidelijke taal en met talrijke kleurenfoto's een compleet overzicht van hoe je een kruidentuin aanlegt en onderhoudt. Goede standplaatsen voor kruiden, welke kruiden voelen zich goed bij elkaar en welke absoluut niet, een geurige kruidentuin......er valt voor elk wat wils te rapen!

Wil je het boek lezen?Leg Je Eigen Kruidentuin Aan Met Winiefred Van Killegem in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Winiefred Van Killegem. Lezen Leg Je Eigen Kruidentuin Aan Met Winiefred Van Killegem Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN