Het mysterie van het licht

Het mysterie van het licht - Georg Feuerstein | Northernlights300.org

...aadsels, aanwijzingen en ... Het mysterie van het licht | ISBN 9789080205154 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Bilzen Mysteries | Twee unieke attracties die je gezien ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Georg Feuerstein Het mysterie van het licht. leven en onderricht van Omraam Mikhaël Aïvanhov. Gedrukt boek . Introductie in leven en werk van de Bulgaarse goeroe (1900-1986). Genre Non-Fictie Onderwerpen Aïvanhov, Omraam Mikhaël, Geschiedenis, Levensbeschrijving, esoterische kennis, Indische wijsbegeerte, levensbeschrijvingen De mysteries (of geheimen) van de rozenkrans zijn belangrijke gebeurtenissen uit het leven van Jezus waarover je kan mediteren tijdens het bidden van de rozenkrans. In totaal zijn er twintig mysteries: telkens 5 blijde, lichtende, droeve en glorievolle mysteries. Bijbelteksten bij de mysteries va ... Mysteries van het Licht - Telenet ... . In totaal zijn er twintig mysteries: telkens 5 blijde, lichtende, droeve en glorievolle mysteries. Bijbelteksten bij de mysteries van de rozenkrans (pdf) Blijde mysteries "Het is belangrijk je eerst te verwonderen over het mysterie van het licht, het leven en het bewustzijn. Deze kunnen niet los van elkaar bestaan; waar er leven is is er ook licht en bewustzijn. Licht maakt dat leven tot bewustzijn komt. In het licht zit een stuwende kracht waardoor het bewustzijn hoger wordt opgetild totdat het op een punt komt ... Koop nu "Het mysterie van het licht" van "Georg Feuerstein" / ISBN 9789080205154...

INFORMATIE

AUTEUR
Georg Feuerstein
DIMENSIE
4,22 MB
BESTANDSNAAM
Het mysterie van het licht.pdf

OMSCHRIJVING

Het mysterie van het licht is het eerste verslag in boekvorm van het leven en het onderricht van de spirituele meester van Bulgaarse afkomst Omraam Mikhaël Aïvanhov (19OO-1986), die eendiscipel is geweest van Peter Deunov (Beïnsa Douno)- de grootste spirituele figuur van het tegenwoordige Bulgarije.

Wil je het boek lezen?Het mysterie van het licht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Georg Feuerstein. Lezen Het mysterie van het licht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN