De kleine MSP

De kleine MSP - R.M. Hof | Northernlights300.org

...e juiste manier definiëren en besturen van veranderingsprogramma's en bevat tevens een methode voor het meetbaar maken van de strategische doelen en de aansluiting van de initiatieven met deze doelen ... Voor- en nadelen van een MSP als schakel voor inhuur ... ... . De kleine MSP direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij managementboeken-kopen.nl. Onderdeel van Boeken.com De Kleine MSP. Het uitvoeren van diverse veranderingsprojecten is de traditionele manier om veranderingen door te voeren. Het bezwaar van deze aanpak is dat projecten zich voornamelijk richten op het halen van concrete en tastbare resultaten terwijl de beoogde veranderingen veelal strategisch van aard zijn. De 'kleine' ... Broekhuis | De kleine MSP, Rix Hof ... . Het bezwaar van deze aanpak is dat projecten zich voornamelijk richten op het halen van concrete en tastbare resultaten terwijl de beoogde veranderingen veelal strategisch van aard zijn. De 'kleine' MSP is een geweldig boek. We raden u aan het boek van De 'kleine' MSP PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur De 'kleine' MSP De kleine MSP Rix Hof managing successful programmes Het uitvoeren van diverse veranderingsprojecten is de traditionele manier om veranderingen door te voeren. Het bezwaar van deze aanpak is dat projecten zich voornamelijk richten op het halen van concrete en tastbare resultaten, terwijl ...

INFORMATIE

AUTEUR
R.M. Hof
DIMENSIE
5,16 MB
BESTANDSNAAM
De kleine MSP.pdf

OMSCHRIJVING

Het uitvoeren van diverse veranderingsprojecten is de traditionele manier om veranderingen door te voeren. Het bezwaar van deze aanpak is dat projecten zich voornamelijk richten op het halen van concrete en tastbare resultaten, terwijl de beoogde veranderingen veelal strategisch van aard zijn.De resultaten en de bestuurbaarheid van veranderingstrajecten laten zich moeilijk kwantificeren. Zo lopen bedrijven het risico de greep op projecten en geïnitieerde activiteiten te verliezen. Ook is het moeilijk om vast te stellen of de aansluiting van de veranderingsprojecten met de gewenste visie en strategie van het bedrijf is geborgd.Met behulp van De kleine MSP kunnen directies, lijnmanagers, programma- en projectmanagers structuur geven aan de initiatieven in hun organisaties. De kleine MSP is behulpzaam met het op de juiste manier definiëren en besturen van veranderingsprogramma’s en bevat tevens een methode voor het meetbaar maken van de strategische doelen en de aansluiting van de initiatieven met deze doelen.Het boek bevat een volledige beschrijving van de methode MSP en kan voor elk veranderingsprogramma gebruikt worden.

Wil je het boek lezen?De kleine MSP in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R.M. Hof. Lezen De kleine MSP Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN