Brommers, Gitaren En Spandoeken

Brommers, Gitaren En Spandoeken - Jan J.B. Kuipers | Northernlights300.org

...al ook van de muziek waarmee de jeugd in ... Recreatiegebieden gesloten vanwege grote drukte ... ... ... Brommers, gitaren en spandoeken. 50 Jaar jong in Zeeland (Aprilis, 2005) Het verhaal van Zeeland (Verloren, 2005; met Robbert Jan Swiers) Sluimerend in slik. Verdronken dorpen en verdronken land in zuidwest Nederland (Den Boer/De Ruiter, 2004; eindredacteur, coauteur) Kieperten en de toverwolk (Villa Alfabet, Uitgeverij Maretak, 2003) U vindt Brommers, Gitaren En Spandoeken in PDF, ePUB, MOBI. Een caleidoscopisch overzicht van de k ... My Generation! 50 jaar jong in Zeeland - Zeeuws Archief ... . Een caleidoscopisch overzicht van de kleding, de brommers, en vooral ook van de muziek waarmee de jeugd in Zeeland een eigen stijl van leven ging leiden na de komst van de rock 'n roll en de eerste nozems. Auteur: J.B. Kuipers, Prijs: € 24,00, ISBN/ISBN13: 9789059940932, Categorie: Boek Brommers, Gitaren en Spandoeken - Jan J.B. Kuipers - ISBN 9059940938 (2005) Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 31 jul 2018 om 13:19. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de gebruiksvoorwaarden voor ... Zo begint het boek 'Brommers, gitaren en spandoeken' van Jan Kuipers, dat vijftig jaar jongerencultuur in Zeeland beschrijft. Ik kreeg het voor mijn ve...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan J.B. Kuipers
DIMENSIE
9,60 MB
BESTANDSNAAM
Brommers, Gitaren En Spandoeken.pdf

OMSCHRIJVING

Een caleidoscopisch overzicht van de kleding, de brommers, en vooral ook van de muziek waarmee de jeugd in Zeeland een eigen stijl van leven ging leiden na de komst van de rock 'n roll en de eerste nozems. Vijftig jaar na deze revolutie zijn over de jongerencultuur in Zeeland een paar tentoonstellingen ingericht. Hiervoor waren vele foto's door de bevolking ter beschikking gesteld. Met behulp van allerlei bont en nooit eerder gepubliceerd materiaal is nu ook een boek gemaakt vol nostalgische herinneringen. Het is het eerste boek over dit onderwerp in Zeeland en het brengt een vrijwel onbelicht terrein in kaart. Mensen en plekken worden opgevoerd als vertegenwoordigers van een bepaalde periode of stroming. Dat is een feest van herkenning.De auteur, Jan J.B. Kuipers, die al veel heeft geschreven over Zeeland en goed bekend is met de jeugd- en popcultuur, werd bijgestaan door kenners en liefhebbers van de popmuziek en zegslieden van alle leeftijden.

Wil je het boek lezen?Brommers, Gitaren En Spandoeken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan J.B. Kuipers. Lezen Brommers, Gitaren En Spandoeken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN