Signatuur in de zorg

Signatuur in de zorg - Hessiëlle Kerkhoff | Northernlights300.org

...sitieve bijdrage wil leveren aan het verbeteren ervan of bijvoorbeeld politiek actief is, raad ik het zeker aan ... Amazon.fr - Signatuur in de zorg: De weg naar leiderschap ... ... ." 'Signatuur in de zorg - De weg naar leiderschap met positieve impact'. ISBN: 978-94-92528-39-1. Bewustzijnsontwikkeling op de kracht van jouw eigen signatuur zal leiden tot bevrijding van je belemmerende gedachten en patronen. In dit boek lees je hoe het zal resulteren in duurzaam leiderschap, dat recht doet aan je opdracht, aan je medewerkers en, het allerbelangrijkste in de zorg, aan je cliënten. Vergelijken - Signatuur in de zorg - Boek Hessiëlle Kerkhoff (9492528398) ISBN: 9789492528391 - Het Boek Sig ... De Waerdmeester - Laat werkgeluk stromen ... . Vergelijken - Signatuur in de zorg - Boek Hessiëlle Kerkhoff (9492528398) ISBN: 9789492528391 - Het Boek Signatuur in de zorg (9492528398) geschreven door Hessiëlle Kerkhoff bestel je op bruna.nl! Als verantwoordelijke signeer je van alles: brieven,… De titel van het boek zegt het al. Alles draait in de zorg om de impact van je eigen unieke signatuur. Jouw signatuur heeft de kracht om je opdracht te maken en te breken. Het boek belicht leiderschap in de zorg niet vanuit bedrijfsvoering en strategie. Centraal staan persoonlijke ervaringen, inzichten en verhalen van de geïnterviewden. Reinders Oisterwijk is de specialist in ondersteunende totaalconcepten voor de ontwikkeling van kinderen in het primair onderwijs en de kinderopvang. U vindt bij ons methoden, leermiddelen, spel- en ontwikkelingsmaterialen, meubilair en ICT-oplossingen voor uw basisschool of kinderdagverblijf onder 1 dak De vraag die steeds weer de toon van mijn reis bleek te bepalen ging over de mate waarin hun eigenheid invloed had op leiderschap. Hieruit ontstond het boek Signatuur in de zorg - leiderschap met positieve impact.. Er zijn twee verlangens die in mij leven. Als verantwoordelijke in de zorg signeer je van alles: brieven, offertes, contracten en andere documenten. De signatuur waar het in dit symposium over gaat, betreft echter niet de letterlijke handtekening die je zet, maar de wijze waarop bestuurders, managers en leidinggevenden persoonlijk invulling geven aan hun rol. Mijn boek 'Signatuur in de zorg' is te koop Als verantwoordelijke signeer je van alles: brieven, offertes, contracten en andere documenten. De signatuur waar het in dit boek over gaat, betreft echter niet de letterlijke handtekening die je zet, m...

INFORMATIE

AUTEUR
Hessiëlle Kerkhoff
DIMENSIE
11,76 MB
BESTANDSNAAM
Signatuur in de zorg.pdf

OMSCHRIJVING

Als verantwoordelijke signeer je van alles: brieven, offertes, contracten en andere documenten. De signatuur waar het in dit boek over gaat, betreft echter niet de letterlijke handtekening die je zet, maar de wijze waarop jij persoonlijk invulling geeft aan jouw rol. Waar jouw krabbel onderaan een brief al uniek is en een bevestiging vormt van jouw instemming, gaat jouw signatuur nog veel verder. Zij is de uiting van wie jij bent: jouw visie, jouw denken en jouw handelen. Jij bent uniek. En je signatuur is dat ook. Jouw signatuur heeft de kracht om jou en jouw opdracht te maken en te breken. Het kennen van jouw signatuur helpt je bij de dilemma's en vraagstukken van alledag. Bewustzijnsontwikkeling op de kracht van jouw eigen signatuur zal leiden tot bevrijding van je belemmerende gedachten en patronen. In dit boek lees je hoe het zal resulteren in duurzaam leiderschap, dat recht doet aan je opdracht, aan je medewerkers en, het allerbelangrijkste in de zorg, aan je cliënten. Diverse bestuurders, directeuren en managers uit de zorg vertellen je in openhartige interviews in dit boek over hun signatuur. Je krijgt een inkijkje in hun zoektocht naar het inzetten van signatuur. Het laat je zien waar het werkelijk om draait. Zo wordt het dagelijkse verhaal van de cliënt het uitgangspunt en komen we bij wat we noemen "kwalitatief goede zorg'.'Lezenswaardig en onontbeerlijke aanvulling op de leiderschapsliteratuur.'Marius Buiting, directeur NVTZ en mede-auteur van "Verdraaide organisaties' en "Anders vasthouden'.

Wil je het boek lezen?Signatuur in de zorg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hessiëlle Kerkhoff. Lezen Signatuur in de zorg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN