Rouw in de zijlijn

Rouw in de zijlijn - Minke Weggemans | Northernlights300.org

... woord over het verlies van hun broer of zus ... Rouw in de zijlijn van Minke Weggemans bestellen? ... . Een meestal verborgen en onderschat rouwproces waar in de maatschappij nog weinig aandacht voor is. Rouw in de zijlijn. Verhalen van zussen over verlies van een broer of zus. In Rouw in de zijlijn komen voor de eerste keer een groot aantal zussen aan het woord over het verlies van hun broer of zus. Een meestal verborgen en onderschat rouwproces waar in de maatschappij nog weinig aandacht voor is. Verhalen van zussen over verlies van een b ... Rouw in de zijlijn door Minke Weggemans - Boekhandel Douwes ... . Verhalen van zussen over verlies van een broer of zus. In Rouw in de zijlijn komen voor de eerste keer een groot aantal zussen aan het woord over het verlies van hun broer of zus. Een meestal verborgen en onderschat rouwproces waar in de maatschappij nog weinig aandacht voor is. Van de bestsellerauteur van Broederziel alleen? Het kost veel moed om je eigen verlies onder ogen te zien als zus ... Op 31 oktober verschijnt er een nieuw boek over rouw, getiteld Rouw in de zijlijn. Het boek wordt uitgegeven door uitgeverij Kok in Kampen en is samengesteld door Minke Weggemans. In het boek verte Rouw in de zijlijn | ISBN 9789043515832 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Verhalen van zussen over verlies van een broer of zus. In Rouw in de zijlijn komen voor de eerste keer een groot aantal zussen aan het woord over het verlies van hun broer of zus. Een meestal verborgen en onderschat rouwproces waar in de maatschappij nog In Rouw in de zijlijn komen voor de eerste keer een groot aantal zussen aan het woord over het verlies van hun broer of zus. Een meestal verborgen en onderschat rouwproces waar in de maatschappij nog weinig aandacht voor is....

INFORMATIE

AUTEUR
Minke Weggemans
DIMENSIE
11,89 MB
BESTANDSNAAM
Rouw in de zijlijn.pdf

OMSCHRIJVING

Verhalen van zussen over verlies van een broer of zus. In Rouw in de zijlijn komen voor de eerste keer een groot aantal zussen aan het woord over het verlies van hun broer of zus. Een meestal verborgen en onderschat rouwproces waar in de maatschappij nog weinig aandacht voor is. Van de bestsellerauteur van Broederziel alleen? Het kost veel moed om je eigen verlies onder ogen te zien als zus, zeker als er bijna nooit naar gevraagd wordt. Het is bekend dat zussen hun eigen rouwproces opschorten of bevriezen om eerst te gaan zorgen voor de partner en kinderen of de ouders van hun broer of zus. Jaren later, tot wel 20 of 50 jaar, kan het verlies voor zussen nog diep verdriet en grote eenzaamheid betekenen omdat hun gevoelens en ervaringen al die jaren in de zijlijn zijn blijven steken... In deze verhalen zoeken zussen naar een innerlijke en uiterlijke balans na het verlies van een broer of zus. Ze vragen ruimte voor hun verdriet en aandacht voor hun verhaal van liefde en verlies. Bovenal zoeken ze naar manierenom verder te leven met de herinneringen aan hun broer of zus. Uit alle verhalen blijkt hoe waardevol zussen en broers voor elkaar zijn en hoeveel liefde zussen voelen voor hun zus of broer, ook na diens dood.

Wil je het boek lezen?Rouw in de zijlijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Minke Weggemans. Lezen Rouw in de zijlijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN