Overboord / Captain Phillips

Overboord / Captain Phillips - Richard Phillips | Northernlights300.org

...en lading van 17000 ton en een 20-koppige bemanning, was onderweg naar Mombassa, Kenia, toen op 8 april 2009 vier piraten, afkomstig van het eerder gekaapte FV Win Far 161, het schip aanvielen ... Captain Phillips - Film1 ... . De piraten waren volgens de Amerikaanse minister van Defensie Robert Gates tussen de 17 en 19 jaar oud.. De bemanningsleden van het schip hadden anti ... Overboord (e-boek) door Richard Phillips; Stephan Talty, EAN 9789045206141. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om JavaScript aan te zetten. Meer informatie... In 2009 werd Captain Phillips gegijzeld door Somalische piraten. Dit is h ... bol.com | Overboord / Captain Phillips (ebook), Richard ... ... . Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om JavaScript aan te zetten. Meer informatie... In 2009 werd Captain Phillips gegijzeld door Somalische piraten. Dit is het ongelooflijke verhaal van zijn ontvoering én uiteindelijke Overboord, Richard Phillips, Stephan Talty - Ebook - 9789045206141 | AKO boeken Overboord (e-boek) door Richard Phillips; Stephan Talty, EAN 9789045206141. Overboord book. Read reviews from world's largest community for readers. Het waargebeurde verhaal dat als inspiratie diende voor de filmCaptain Phillips ... A Captain s Duty, de oorspronkelijke titel van het boek, zegt meer dan de Nederlandse vertaling Overboord. Hij geeft het plichtsbesef en verantwoordelijkheidsgevoel van Richard Phillips beter weer. In zijn verhaal dwaalt hij regelmatig af naar vroeger. - Publishers Weekly Captain Phillips is het spectaculaire relaas van de in Vermont geboren koopva Overboord, Richard Phillips - Paperback - 9789045204444 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Overboord - Richard Phillips 28 november 2013 28 december 2016 DeRecensie.NL 8. SHARES. Share Tweet. Tom Hanks heeft deze dagen groot succes met zijn bioscoopfilm Captain Phillips, waarin hij de kapitein speelt van een koopvaardijschip dat wordt gekaapt door Somalische piraten. In 2009 werd Captain Phillips gegijzeld door Somalische piraten. Dit is het ongelooflijke verhaal van zijn ontvoering én uiteindelijke bevrijding. Overboord is het spectaculaire relaas van de Amerikaanse kapitein Richard Phillips, die gegijzeld werd gehouden op een klein reddingsbootje voor de anarchistische en door geweld geteisterde Somalische kust. Read "Overboord Captain Phillips" by Richard Phillips available from Rakuten Kobo. Het waargebeurde verhaal dat als inspiratie diende voor de film Captain Phillips met Tom Hanks in de hoofdrol. In 2009 w... Het waargebeurde verhaal dat als inspiratie diende voor de film Captain Phillips met Tom Hanks in de hoofdrol. In 2009 werd Captain Phi...

INFORMATIE

AUTEUR
Richard Phillips
DIMENSIE
8,7 MB
BESTANDSNAAM
Overboord / Captain Phillips.pdf

OMSCHRIJVING

Het waargebeurde verhaal dat als inspiratie diende voor de filmCaptain Phillips met Tom Hanks in de hoofdrol.In 2009 werd Captain Phillips gegijzeld door Somalische piraten.Dit is het ongelooflijke verhaal van zijn ontvoering én uiteindelijke bevrijding.Overboord is het spectaculaire relaas van de Amerikaanse kapitein Richard Phillips, die gegijzeld werd gehouden op een klein reddingsbootje voor de anarchistische en door geweld geteisterde Somalische kust. Een verhaal van moed dat een gedetailleerd beeld geeft van deze gijzeling op open zee.Het begon allemaal als een gewone dag voor Richard Phillips, kapitein van de Maersk Alabama, een vrachtschip dat onder andere voedsel en landbouwgrondstoffen voor het World Food Programme aan boord had. Dit alles veranderde toen gewapende Somalische piraten het schip enterden.In Overboord is een nawoord opgenomen van Tineke Netelenbos, voorzitter van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders en voormalig minister van Verkeer en Waterstaat.

Wil je het boek lezen?Overboord / Captain Phillips in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Richard Phillips. Lezen Overboord / Captain Phillips Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN