Jens 3 - Jens wordt soldaat

Jens 3 - Jens wordt soldaat - Vrouwke Klapwijk | Northernlights300.org

...s Onderlinge Hypotheek. Je wordt klant bij Jens als je het verzoek om de hypotheekaanbieding op te maken indient bij Jens ... Bestel Jens omnibus van Vrouwke Klapwijk voordelig bij de ... ... . Dat is ook het moment waarop je 'ja' zegt tegen de advieskosten van € 995,- die Jens rekent voor het werk. Beleef alle avonturen van Jens in deze vrolijke omnibus van Vrouwke Klapwijk! In deze omnibus zijn 'Jens en de slaapbus', 'Jens kampeert bij de boer' en 'Jens wordt soldaat' gebundeld. Lees over Jens die een nachtje gaat kamperen in het bos, over een spannende vakantie op de boerderij en over een bootca ... bol.com | Jens artikelen kopen? Alle artikelen online ... . Lees over Jens die een nachtje gaat kamperen in het bos, over een spannende vakantie op de boerderij en over een bootcamp waarbij Jens en Sven alles moeten doen wat een echte soldaat ook doet! 'Jens en de slaapbus' van Vrouwke Klapwijk is een grappig verhaal voor beginnende lezers. Jens woont met zijn ouders en zijn zusje Floor op een boerderij. Op een dag komt oom Rik het erf oprijden met een oude kampeerbus. Jens mag helpen om de bus op te knappen, en als de bus klaar is gaan ze samen een rondje rijden. Maar ze gaan niet alleen een rondje rijden, ze gaan zelfs een nachtje kamperen ......

INFORMATIE

AUTEUR
Vrouwke Klapwijk
DIMENSIE
8,46 MB
BESTANDSNAAM
Jens 3 - Jens wordt soldaat.pdf

OMSCHRIJVING

In 'Jens wordt soldaat' van Vrouwke Klapwijk gaat Jens op soldatentraining. Oom Rik heeft een geweldig plan: hij gaat met Jens een dagje weg. Ze gaan leren hoe je soldaat moet zijn, en Sven mag ook mee. Bed opmaken, in de houding staan, kruipen onder een net... ze leren het allemaal. Een leuk AVI-boek voor jonge lezers, met vrolijke illustraties van Andrea Kruis. Eerder verschenen in deze serie 'Jens en de slaapbus' en 'Jens kampeert bij de boer'.

Wil je het boek lezen?Jens 3 - Jens wordt soldaat in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vrouwke Klapwijk. Lezen Jens 3 - Jens wordt soldaat Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN