Denk als een startup

Denk als een startup - Mike Hoogveld | Northernlights300.org

...e bakker of kledingwinkel om de hoek opent, is dat dus geen startup, maar gewoon een starter ... Denk als een startup Boek PDF Online - pianofortefestival.nl ... . Het idee, product of verdienmodel is namelijk niet vernieuwend. Denk bijvoorbeeld aan Uber of Airbnb: taxi's en vastgoed zijn niks nieuws, maar het achterliggende bedrijfsmodel is dat wel. Denk als een startup Mike Hoogveld De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. Denk als een startup: in 5 stappen naar Lean experiments. 0-shares. Deel via WhatsApp Desk ... Denk als een startup - Van Duuren Media ... . Denk als een startup: in 5 stappen naar Lean experiments. 0-shares. Deel via WhatsApp Desktop. 1 reacties. like bookmark. Gertjan Melgers van Hike One. Martijn Pillich van Hike One. 0 1 september 2016 om 08:00 6 minuten lezen Steeds meer grote ... Denk als een startup (e-book) De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper onder invloed van voortschrijdende digitalisering complexer klantgedrag nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten... Bestel Denk als een startup van Mike Hoogveld. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Denk als een startup De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Denk als een startup. Een interne startup oprichten om de innovatie binnen een bedrijf sneller te laten ontstaan lijkt de hype van nu. Noordz gaat op zoek naar voorbeelden in het Noorden. Lang zoeken naar innovatieve oplossingen kan niet meer. Denk als een start-up | ISBN 9789089653710 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten Lees „Denk als een startup 9 manieren om slimmer en innovatiever te ondernemen" door Mike Hoogveld verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer... DENK ALS EEN STARTUP: FINANCE ALS 'INNOVATION ENABLER' 5 redenen om deel te nemen: Ontdek welke succesvolle startup methodes ingezet kunnen worden Verbeter de dialoog met de innovation mavericks binnen uw organisatie Verspil geen kostbare resources en geld tijdens een innovatie traject Vergroot uw vernieuwingskracht door innovatie te meten Titel Denk als een startup ISBN 9789089653710 A...

INFORMATIE

AUTEUR
Mike Hoogveld
DIMENSIE
9,57 MB
BESTANDSNAAM
Denk als een startup.pdf

OMSCHRIJVING

De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups. In dit boek laat Mike Hoogveld zien hoe je door te denken als een startup slimmer, wendbaarder, creatiever en innovatiever kunt worden. En hoe je daardoor sneller en meer waarde creëert voor de klant. Hij gaat onder andere in op cultuur, leiderschap en samenwerking en reikt concrete en direct toepasbare handvatten aan om niet alleen te denken, maar vooral ook te doen als een startup.* De beste ideeën uit lean, agile, lean startup en Silicon Valley.* Aan de hand van wetenschappelijke inzichten en vele praktijkvoorbeelden.* Van de auteur van de bestseller Agile Managen.

Wil je het boek lezen?Denk als een startup in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mike Hoogveld. Lezen Denk als een startup Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN