Watergeheimen

Watergeheimen - Lynne Bryant | Northernlights300.org

... die als zwangere tiener wegvlucht van haar familie en tien jaar later terugkeert met haar dochter voor de bruiloft van haar broer ... Broekhuis | Watergeheimen, Lynne Bryant ... . Watergeheimen! Toen Watergeheimen eindelijk klaar was, wilde ik iets bijzonders doen om het te presenteren. En wat beter dan een echte zeemeermin naar zee brengen? Kunstenares Carla van de Ven maakte een prachtige zeemeermin van papier, klei, wier en schelpen. Watergeheimen van Christien Boomsma kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Hardcover, ISBN 9789051161755. Bestel Watergeheimen van Lynne Bryant. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Water ... Christien Boomsma - Wikipedia ... . Hardcover, ISBN 9789051161755. Bestel Watergeheimen van Lynne Bryant. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Watergeheimen, van Lynne Bryant. Artikelnummer: 9789023959854. Bestel met gratis verzending vanaf 20 euro Watergeheimen is meer dan een spannend verhaal, als een kleine rode draad loopt het thema van het verliezen van een ouder door het boek. Bo´s ´verdrietige plekje´ in haar buik speelt soms op en Rafaël kan boos uit de hoek komen als de open wond van het vertrek van zijn vader wordt aangeroerd, en ook de zeemeermin worstelt met het verlies van haar ouders. Watergeheimen van Lynne Bryant is een familiesaga over Avery, die als zwangere tiener wegvlucht van haar familie en tien jaar later terugkeert met haar dochter voor de bruiloft van haar broer. Watergeheimen. EAN-code: 9789023959854. Uitgeverij: Mozaïek. Aantal pagina's: 432. Bindwijze: Paperback Levertijd: 05 - Nog niet verschenen - Volgt Tweet . Anderen bekeken ook: Een gevaarlijke erfenis - deel 1 Elizabeth Camden - € 22,50 verder. De bruidswinkel Bestel Watergeheimen van Christien Boomsma. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Watergeheimen van Lynne Bryant is een familiesaga over Avery, die als zwangere tiener wegvlucht van haar familie en tien jaar later terugkeert met haar dochter voor de bruiloft van haar broer. Maar wa... Watergeheimen van Lynne Bryant is een familiesaga over Avery, die als zwangere tiener wegvlucht van haar familie en tien jaar later terugkeert met haar dochter voor de bruiloft van haar broer. Maar wa... Lees „Watergeheimen" door Christien Boomsma verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Alle kinderen uit Molenvelt weten het. Er leeft iets in het zwarte water van de rivier. Maar wat? De twaalfjarige Bo tre......

INFORMATIE

AUTEUR
Lynne Bryant
DIMENSIE
11,92 MB
BESTANDSNAAM
Watergeheimen.pdf

OMSCHRIJVING

Watergeheimen van Lynne Bryant is een familiesaga over Avery, die als zwangere tiener wegvlucht van haar familie en tien jaar later terugkeert met haar dochter voor de bruiloft van haar broer.Watergeheimen van Lynne Bryant is een familiesaga over Avery, die als zwangere tiener wegvlucht van haar familie en tien jaar later terugkeert met haar dochter voor de bruiloft van haar broer. Maar wat brengt dit teweeg? Hoe zal de ontmoeting gaan met haar familie, voor wie status een belangrijk goed is? En kan Avery's jeugdliefde haar vergeven dat hij zijn kind nooit heeft kunnen ontmoeten? Avery doet schokkende ontdekkingen over haar eigen familie, en moet hen ertoe zien te bewegen de waarheid onder ogen te zien. Een roman over familiebanden, schuld en liefde."Boeiend verhaal over de zoektocht van een jonge vrouw naar verlossing. Er zit enorm veel moois in deze roman.'-Historical novel society.

Wil je het boek lezen?Watergeheimen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lynne Bryant. Lezen Watergeheimen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN