Laat los mijn hand

Laat los mijn hand - Edward Docx | Northernlights300.org

...ee verhalen in één. Het verhaal van de vader, maar vooral het verhaal van Lou die tot inzicht is gekomen ... Bureau ISBN - Laat los mijn hand ... . Deze titel heeft betrekking op beide personages. 'En soms moet je tegen mensen opstaan - net zo goed tegen degenen van wie je houdt als tegen de mensen van wie je dat niet doet. 'Laat los mijn hand' verhaalt over de confrontatie van de vader met zijn zonen. Jack en Ralph, de kinderen uit zijn eerste huwelijk, zitten nog vol verwijten jegens hun vader én staan niet achter zijn zelfgekozen levensbeëindiging. Louis, de zoon uit zijn tweede huwelijk, wil de wens van zijn vader wél inwilligen en hem daarbij steun ... bol.com | Laat los mijn hand (ebook), Edward Docx ... ... . Louis, de zoon uit zijn tweede huwelijk, wil de wens van zijn vader wél inwilligen en hem daarbij steunen. Laat los mijn hand Welkom bij de leesclub rond de roman Laat los mijn hand van Edward Docx (Uitgeverij Atlas Contact). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar: [email protected] 'Ontroerend, hilarisch, herkenbaar, ijzingwekkend: de reis is als het leven zelf.' - Zin Laat los mijn hand Edward Docx 'Ontroerend' door Edward Docx dekt geenszins de lading, dit boek knalt recht je hart in en laat je verweesd achter.Louis rijdt zijn vader in een oud busje van Londen naar Zürich, waar zijn vader een afspraak heeft in de levenseindekliniek. Laat los mijn hand is zo'n echte slow read. Ik heb dan ook van iedere pagina genoten, ondanks het zware thema. Dat ik met een conclusie begin in plaats van een korte samenvatting van het boek zegt denk ik al genoeg: dit is een prachtroman. Laat los mijn hand. Het verhaal gaat over Louis. Laat los mijn hand. Louis Lasker houdt zielsveel van zijn familie - de momenten dat het niet zo is daargelaten. Zijn twee halfbroers, Jack en Ralph, zijn fantastische, lastige mensen, maar heel druk met hun eigen ego's. Louis' leven staat in het teken van het verzorgen van zijn vader. In 'Laat los mijn hand' vertelt Edward Docx het verhaal van Louis Lasker die met zijn ongeneeslijk zieke vader in een gammel busje vanuit Londen naar een levenseindekliniek in Zürich rijdt. Hij heeft zijn twee halfbroers, Ralph en Jack, gevraagd mee te gaan. Ralph en Jack zijn enerzijds fantastische, maar tegelijkertijd verschrikkelijk lastige mannen die […] Laat los mijn hand, Edward Docx, Atlas Contact, 416 blz., 21,99 euro. Bestel direct. Hoe doe je dat, afscheid nemen van een geliefde die euthanasie wenst? Een zoon rijdt zijn vader, een weduwnaar die aan de aandoening ALS lijdt, van Groot-Brittannië naar Zürich. In het oude VW-busje van de familie rijden ze door het Franse landschap en ... Edward Docx (1972) schreef met Laat los mijn hand zijn vierde boek en stond met de roman Self Help op de longlist voor de Man Booker Prize. Onderling verschillen zijn romans zeer van elkaar, maar ze delen tegengestelde morele en amorele personages, die onzeker...

INFORMATIE

AUTEUR
Edward Docx
DIMENSIE
4,60 MB
BESTANDSNAAM
Laat los mijn hand.pdf

OMSCHRIJVING

"Ontroerend' door Edward Docx dekt geenszins de lading, dit boek knalt recht je hart in en laat je verweesd achter.Louis rijdt zijn vader in een oud busje van Londen naar Zürich, waar zijn vader een afspraak heeft in de levenseindekliniek. Vader is ongeneeslijk ziek en wil op waardige wijze zijn leven beëindigen. Hij heeft ook zijn twee zonen uit z'n eerste huwelijk gevraagd mee te gaan.Louis' halfbroers Ralph en Jack zijn fantastische, verschrikkelijke, en lastige mensen. Zij hebben hun vader (nog) niet vergeven voor de giftige geheimen en leugens uit diens verleden. Hoe moet dat goed gaan, met zijn vieren op een kluitje in een gammele camper zo'n eind reizen?In deze geweldige roadnovel gaat het in feite over de elementaire vragen in het leven en wat er uiteindelijk werkelijk toe doet.

Wil je het boek lezen?Laat los mijn hand in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Edward Docx. Lezen Laat los mijn hand Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN