Inleiding in de psychoanalytische psychotherapie

Inleiding in de psychoanalytische psychotherapie - M.H.M. de Wolf | Northernlights300.org

....H.M. de Wolf is klinisch psycholoog, psychotherapeut en psychoanalyticus ... Inleiding in de psychoanalytische theorie & behandelingen ... ... . Inleiding in de psychoanalytische psychotherapie geeft een overzicht van de verschillende psychoanalytische stromingen en sluit aan bij de DSM-IV classificatiesystematiek.. De auteur behandelt de ontwikkeling van het psychoanalytisch referentiekader, de ontwikkeling van de klassieke neurose en die van de meer structurele pathologie, en hij besteedt ruim aandacht aan de indicatiestelling. Inleiding in de psychoanalytische psychotherapie | ISBN 9789062832958 d ... Coutinho.nl | Inleiding in de psychoanalytische theorie en ... ... . Inleiding in de psychoanalytische psychotherapie | ISBN 9789062832958 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Inleiding in de psychoanalytische theorie en behandelingen is een inleiding in het psychoanalytische referentiekader. Het boek geeft een actueel en volledig overzicht van de verschillende psychoanalytische stromingen en sluit aan bij de DSM-5 classificatiesystematiek. Inleiding in de psychoanalytische psychotherapie geeft een overzicht van de verschillende psychoanalytische stromingen en sluit aan bij de DSM-IV classificatiesystematiek. De auteur behandelt de ontwikkeling van het psychoanalytisch referentiekader, de ontwikkeling van de klassieke neurose en die van de meer structurele pathologie, en hij besteedt ruim aandacht aan de indicatiestelling. Het boek Inleiding in de psychoanalytische theorie & behandelingen, geschreven door M.H.M. de Wolf, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Psychiatrie, een inleiding - J.S. Nevid, S.A. Rathus; Research Methods in Psychology - B. Morling; ... Samenvatting: Inleiding in de psychoanalytische psychotherapie. Het hele handboek is samengevat. Laatste update van het document: 5 jaar geleden. Voorbeeld 4 van de 96 pagina's. Bestel 'Inleiding in de psychoanalytische theorie en behandelingen' vanaf € 39.50 Geen verzendkosten boven de € 20,- Snel geleverd Studentenkorting Koop Inleiding in de psychoanalytische theorie en behandelingen (9789046905944) je van Wolf, M.H.M. de De psychodynamische psychotherapie (ook wel aangeduid als psychoanalytische psychotherapie) gaat ervan uit dat we ons vaak niet bewust zijn van de intenties van ons gedrag. En ook niet van het feit dat we in ons leven steeds bepaalde kenmerkende patronen ...

INFORMATIE

AUTEUR
M.H.M. de Wolf
DIMENSIE
12,59 MB
BESTANDSNAAM
Inleiding in de psychoanalytische psychotherapie.pdf

OMSCHRIJVING

Over psychoanalyse zijn veel boeken geschrevén, zowel voor de specialist als voor de leek. Daarnaast zijn de meeste werken van de belangrijkste psychoanalytici in het Nederlands verkrijgbaar. Wat evenwel ontbreekt is een Nederlandstalig leerboek waarin de verschillende psychoanalytische stromingen overzichtelijk bijeengezet zijn en waarin aansluiting gezocht wordt bij de DSM-IV classificatiesystematiek. Het boek is; met name geschikt voor hen die een algemene psychotherapieopleiding volgen en geïnteresseerd zijn in recente psychoanalytische opvattingen. Aan de orde komen de ontwikkeling van het psychoanalytisch referentie kader, de ontwikkeling van de klassieke neurose en die van de meer structurele pathologie. Ook wordt ruime aandacht besteed aan de indicatiestelling. Verder worden de verschillende behandelvarianten besproken, van openleggend naar ondersteunend en van langdurig naar kort, voor zowel neurotische als structurele pathologie.

Wil je het boek lezen?Inleiding in de psychoanalytische psychotherapie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M.H.M. de Wolf. Lezen Inleiding in de psychoanalytische psychotherapie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN