Het pakhuis

Het pakhuis - Bart Lammers | Northernlights300.org

...siast team van ervaren onderhoudsmonteurs, die allemaal streven naar het verlenen van service met een grote S ... Zadelkasten | Het Pakhuis Ruitersport ... . Ons team staat 7 dagen per week klaar om onze klanten telefonisch en/of ter plaatse te ondersteunen bij calamiteiten. Het Pakhuis . Welkom op de website van café Het Pakhuis. Met onze klassieke keuzes kunt u heerlijk een avondje dineren in Wijk bij Duurstede. Ons eetcafé is authentiek aangekleed en zorgt voor een knusse en gezellige sfeer. Met een uitgebreide bier- en wijnkaart, ... Negen UNIEKE APPARTEMENTEN één-, twee- of drielaags Het voorm ... Café / Restaurant Het Pakhuis Groningen ... . Met een uitgebreide bier- en wijnkaart, ... Negen UNIEKE APPARTEMENTEN één-, twee- of drielaags Het voormalig Waddinxveens pakhuis van ruim een eeuw oud, waar ooit kurken en meubels te vinden waren, wordt omgetoverd naar negen unieke appartementen. Er is niet één appartement hetzelfde. De verkoop is succesvol. Alle appartementen in dit opmerkzame, robuuste gebouw aan het water staan onder optie. Het aanbod […] Ontdek 'Pakhuis in a BOX' 'Fruits de Mer' in a box OF 'Lobster' in a box . Thuis genieten van onze Plateau Fruits de Mer of onze Kreeftenmenu. Afhaling en levering mogelijk iedere vrijdag & zaterdag in de maand juni. Bekijk de inhoud van de box in het menu rechts en plaats je bestelling! Pakhuis Leiden is het stralende middelpunt in het populaire centrum van Leiden. De ideale plek voor een lekkere lunch, een snelle hap of juist een heerlijk uitgebreid diner. Wij serveren typische eetcafégerechten (ook vegan). Pakhuis: Gezelligheid, betaalbaar, bourgondisch en ambacht. Grand Café Pakhuis...

INFORMATIE

AUTEUR
Bart Lammers
DIMENSIE
3,6 MB
BESTANDSNAAM
Het pakhuis.pdf

OMSCHRIJVING

Lodewijk wil een steengoede manager logistiek worden. Hij krijgt de kans zich te bewijzen als Brodamco BV in de problemen komt. Samen met transportbaas Jaap en Lotte van inkoop gaat hij de strijd aan. Een man op een bankje tussen de weilanden daagt hem daarbij uit in zijn rol als manager. De druk neemt echter steeds meer toe. Gaat het Lodewijk lukken? Het boek biedt goed inzicht in het rijke vakgebied logistiek en is een eye-opener voor wie niet alleen beter in zijn werk wil worden, maar de dingen ook in perspectief wil blijven zien. Bart Lammers (1971) heeft een passie voor logistiek en voor mensen. Hij is manager Supply Chain Management bij Technische Unie. Bart werkte in verschillende (management)functies in de logistiek. Hij schreef meerdere boeken en artikelen over logistiek. 'Wat een geweldig idee om logistiek te beschrijven via een roman. Dit sluit goed aan bij de uitdaging voor 'de logistiek' om de menselijke factor meer te benutten voor innovatie.' Machiel van der Kuijl, algemeen directeur evofenedex. 'Bart Lammers is er in geslaagd om een boek te schrijven, dat de logistieke wereld bijna tastbaar maakt. Zeer herkenbaar voor professionals, verhelderend voor wie dat niet is.' Heres Stad, hoofdredacteur Logistiek.nl. 'Een knappe koppeling tussen filosofische verhandelingen en logistieke inzichten. Bart sleurt je door de pagina's.' Johan Westerbeek, eigenaar Zuiver Marketing. 'Bart heeft een makkelijk leesbare en vooral leerzame les in supply chain management geschreven die iedereen die met logistiek en distributie te maken heeft zal helpen.' Ruud van Dulst, manager verkoopkantoor Technische Unie.

Wil je het boek lezen?Het pakhuis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bart Lammers. Lezen Het pakhuis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN