Deugdenvriendjes Doe-Boek

Deugdenvriendjes Doe-Boek - Annelies Wiersma | Northernlights300.org

... Deugdenvriendjes assisteren je daarbij. Een praktisch boek, boordevol inspiratie en voorbeelden, en een fijn hulpmiddel voor de ... Het deugdenvriendjes doeboek - bibliotheek.nl ... ... Deugdenvriendjes Doe-Boek. Annelies Wiersma. Nog geen waardering Wees de eerste! Gelezen? Geef jouw waardering. Succesvol toegevoegd. Een praktisch boek om met peuters en kleuters 10 eenvoudige deugden onder de aandacht te brengen. Het boek gaat in op 10 deugden, waaronder geduld ... Deugdenvriendjes Doe-Boek . Inclusief deugdenposter (A3-formaat) Met peuters en kleuters aan de slag met deugden: kan dat al? ... Deugdenvriendjes Doe-Boek | Vrije Boeken van De Vrije ... ... ... Deugdenvriendjes Doe-Boek . Inclusief deugdenposter (A3-formaat) Met peuters en kleuters aan de slag met deugden: kan dat al? Annelies Wiersma Het deugdenvriendjes doeboek. opvoeden met deugden voor peuters en kleuters. Gedrukt boek . Handvatten om de goede eigenschappen van een kind te stimuleren. Bevat rond deugden als geduld, eerlijkheid en creativiteit activiteiten, voorleesverhaaltjes, tips, ervaringen, achtergrondinformatie enz. Eindeloos plezier met het grote Junior Einstein Doeboek Dit Junior Einstein Doeboek voor kleuters zit boordevol leuke en leerzame oefeningen, zodat je kleuter spelenderwijs bezig is met de voorbereiding op het rekenen, taal, lezen en schrijven. Daarnaast bevat dit Doeboek ook oefeningen om de woordenschat te vergroten, om kleuren en vormen te herkennen, zijn er zoekplaten en leuke teken- en ... Deugdenvriendjes doeboek Een praktisch boek om met peuters en kleuters 10 eenvoudige deugden onder de aandacht te brengen. Het boek gaat in op 10 deugden, waaronder geduld, behulpzaamheid en eerlijkheid. Het bevat 116 pagina's (10 per deugd en een praktische introductie) en is A4 formaat. 'Het Deugdenspel Doeboek, Spelenderwijs karakter ontwikkelen' door Annelies Wiersma, Marianne Offereins - Onze prijs: €27,50 - Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen Gratis verzending. NIEUW! Van school gaan met een rugzak vol deugden! Wie gunt dat een kind niet? Dit inspiratieboek is gebaseerd op de ervaring van leerkrachten die de kaartenset Het Deugdenspel met leerlingen gebruiken. Het staat boordevol praktische tips ván en vóór leerkrachten om met kinderen belangrijke eigenschappen, zoals liefde, respect en samenwerking, op een positieve en speelse manier uit te diepen. 18 aug. 2019 - Bekijk het bord "Deugden" van klasnaomi op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Sociale vaardigheden, Assertiviteit en Kinderen....

INFORMATIE

AUTEUR
Annelies Wiersma
DIMENSIE
12,1 MB
BESTANDSNAAM
Deugdenvriendjes Doe-Boek.pdf

OMSCHRIJVING

Inclusief deugdenposter (A3-formaat)Met peuters en kleuters aan de slag met deugden: kan dat al? Wat zijn deugden? Hoe kunnen ze helpen bij de opvoeding thuis, maar ook in de kinderopvang of kleuterklas? Met dit doeboek bij de hand, ga je de rijkdom ontdekken van opvoeden met deugden. De hartverwarmende Deugdenvriendjes assisteren je daarbij. Een praktisch boek, boordevol inspiratie en voorbeelden, en een fijn hulpmiddel voor de ontwikkeling van belangrijke levensvaardigheden bij jonge kinderen.Inclusief:AchtergrondinformatieAanwijzingen en onderbouwing hoe te werk te gaanVragen om over deugden na te denkenToepasselijke spelletjes en liedjesTips van kinderenErvaringen van oudersPraktijkverhalen uit de kinderopvangVoorbeelden van leerkrachtenAdvies van onder meer kindercoachesVoorleesverhaaltjes en boekentipsDe website wwww.keiindeugden.nl met diverse extra's zoals handpoppen, kleurplaten, dagritmekaarten en posters.Nieuw: inclusief poster (A3) waarop 52 deugden staan.

Wil je het boek lezen?Deugdenvriendjes Doe-Boek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annelies Wiersma. Lezen Deugdenvriendjes Doe-Boek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN