De slagvelden van '14-'18 in Vlaanderen en Artesie

De slagvelden van '14-'18 in Vlaanderen en Artesie - none | Northernlights300.org

... I uit: een conflict dat al snel heel de wereld in zijn greep hield en finaal een keerpunt in de wereldgeschiedenis betekende ... PDF Download De Koning Zien - Boekcollectie ... . - 1917: Terwijl de kanonnen nog bulderen beslist André Michelin een reeks geïllustreerde ... De slagvelden van '14-'18 in Vlaanderen en Artesie Michelin: Amazon.es: Doreen Espeel, Laurent Loiseau, Francois Cochet, Amaury de Varogert, Francoise Klingen: Libros en idiomas extranjeros Vergelijken - De slagvelden van '14-'18 in Vlaanderen en Artesie ISBN: 9789401406048 - Met historische documenten, routes, adressen en tal van bijzondere bezienswaardigheden Een eeuw geleden brak Wereldoorlog I uit: een conflict dat al snel heel de… Lezers van Gids voor de Slagvelden 1914-1918 toonden ook interesse in de volgende boeken. Klik hier om meer aangeraden boeken te bekijken. De slagvelden van '14-'18 in Vlaanderen en Artesie Terra - Lannoo, Uitgeve ... bol.com | De slagvelden van '14-'18 in Vlaanderen en Artesie ... . Klik hier om meer aangeraden boeken te bekijken. De slagvelden van '14-'18 in Vlaanderen en Artesie Terra - Lannoo, Uitgeverij. Paperback € 22.99. Het westelijk front 1914-1918 Stephen Bull. Hardcover € 9.99. Fnac: De slagvelden van '14-'18 in Vlaanderen en Artesie, André Michelin". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Dark Travel wil aantonen dat de beperkte aandacht voor dit vergeten slagveld onterecht is. Ook hier ligt de streek immers bezaaid met merkwaardige herinneringen aan '14-18'. Begraafplaatsen, monumenten, tunnelcomplexen en ruïnekerken vertellen er elk hun eigen verhaal over de oorlog in Frans Vlaanderen en Artois. MICHELIN - NU TE KOOP - 2013 - Met historische documenten, routes, adressen en tal van bijzondere bezienswaardigheden Een eeuw geleden brak Wereldoorlog I uit: een conflic… | Veilig & direct bestellen via Books in Belgium, de slimme keuze van meer dan 1200 boekverkopers! Frans-Vlaanderen '14-'18 book. Read reviews from world's largest community for readers. Een overzicht van de voornaamste veldslagen, een bezoek aan de vo... De slagvelden van '14-'18 in Vlaanderen en Artesie ... Tome 2: 1942-1945 . Gids voor de slagvelden 1914-1918 . Reeksen. ...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
3,53 MB
BESTANDSNAAM
De slagvelden van '14-'18 in Vlaanderen en Artesie.pdf

OMSCHRIJVING

Met historische documenten, routes, adressen en tal van bijzondere bezienswaardigheden Een eeuw geleden brak Wereldoorlog I uit: een conflict dat al snel heel de wereld in zijn greep hield en finaal een keerpunt in de wereldgeschiedenis betekende. - 1917: Terwijl de kanonnen nog bulderen beslist André Michelin een reeks geïllustreerde gidsen over de slagvelden uit te geven. De boekjes nodigen uit tot ware pelgrimstochten naar de slagvelden; de ruim 30 titels vormen samen een heuse oorlogsencyclopedie. - 2014: Naar aanleiding van de 100ste verjaardag van het uitbreken van de Grote Oorlog voert deze nieuwe gids over het front in Vlaanderen, Henegouwen en Noord-Frankrijk u mee naar de plaatsen waar WWI werd uitgevochten. Deze gids biedt: - kaarten, beeldmateriaal en beklijvende getuigenissen van 100 jaar geleden; - 40 facsimile's uit de oude Guides illustrés des Champs de bataille; - nooit eerder uitgegeven autoroutes en wandelingen om het vroegere oorlogsgebied te verkennen; - nieuwe kaarten en actuele foto's van de huidige toestand van de slagvelden van destijds; - een uitgekiende selectie van hotels en restaurants en heel wat praktische informatie om uw vakantie tot in de puntjes voor te bereiden.

Wil je het boek lezen?De slagvelden van '14-'18 in Vlaanderen en Artesie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen De slagvelden van '14-'18 in Vlaanderen en Artesie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN