Wij, Paarden

Wij, Paarden - Jozef Deleu | Northernlights300.org

...uw paard of veulen voldoende beweging krijgt en in topconditie blijft ... Wij maken prachtige websites voor ... - Horsedesign.nl ... . De paarden lopen tijdens dit seizoen in groepen in het weiland. Deze groepen worden samengesteld op basis van leeftijd, geslacht, dominantie en vervolgens worden deze in egale koppels ingeschaard. Wij weiden de paarden regelmatig om naar andere percelen. Op deze manier voorkomen wij wormbesmetting. Over ehorses. Wij verbinden mens & paard - wereldwijd! Wij houden van paarden en we houden van online: Een unieke combinatie die een nieuwe ervaring creëert in de traditionele paardenwereld. ehorses maakt een grensoverschrijdende uitwisseling mogelijk tussen ... Wii Paardenspellen - Lijst met paardenspellen voor de Wii ... ... . ehorses maakt een grensoverschrijdende uitwisseling mogelijk tussen mensen die, net als wij, een passie voor paarden delen. Op onze manege hebben paardenliefhebbers de gelegenheid om op een ontspannen manier te kunnen genieten van het paardrijden. Bij ons staat het welzijn van de paarden en het plezier van samen met een paard bezig zijn centraal. Manege Lipizza ligt in het prachtige recreatiegebied Borgerswold. Hier is van alles en nog wat te beleven. Voor jong en oud....

INFORMATIE

AUTEUR
Jozef Deleu
DIMENSIE
11,45 MB
BESTANDSNAAM
Wij, Paarden.pdf

OMSCHRIJVING

Een originele combinatie van poëzie en fotografie over paarden;;;Met gedichten van Bertus Aafjes en Hans Andreus tot Lucebert en Anton van Wilderode.;;;Een prachtig cadeauboek voor iedereen die van paarden houdt. Jozef en Lodewijk Deleu brengen een selectie van Nederlandstalige gedichten over paard, ezel en mens met verrassende zwart-witfotografie. Een paard is een edel dier dat meer nog dan andere dieren respect afdwingt. Dat voel je in de foto's in deze bundel en dat lees je in de mooie poëzie van de grootste dichters uit de Nederlandstalige literatuur.

Wil je het boek lezen?Wij, Paarden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jozef Deleu. Lezen Wij, Paarden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN