Testament van de eenzaamheid

Testament van de eenzaamheid - Jan-Willem van den Enden | Northernlights300.org

...geschreven, leest als een trein en heeft een goede spanningsboog ... Bewaarboekje Zo regel ik mijn testament | Het Nationaal ... ... . Testament van de eenzaamheid - Jan-Willem van den Enden, 978-94-022-1211-2, Uitgeverij Boekscout.nl, 2014, Eerste druk, Paperback, 292 pagina's, Nederlands Trailer roman Testament van de eenzaamheid. This video is unavailable. Watch Queue Queue De allereerste mens had al met eenzaamheid te maken. Van alle diersoorten had God mannetjes en vrouwtjes gemaakt. Daarna schiep Hij een mens: Adam. Hij stond er alleen voor, oo ... bol.com | Testament van de eenzaamheid, Jan-Willem van den ... ... . Daarna schiep Hij een mens: Adam. Hij stond er alleen voor, ook al was God in het paradijs. Hoe goed alles ook was, compleet was het niet. Adam voelde zich eenzaam. God erkende het probleem van Adam en deed er wat aan. Eenzaamheid in de Bijbel. Ook in de Bijbel gaat het soms over mensen die eenzaam zijn. Die eenzaamheid kan verschillende achtergronden hebben. Tamar, de dochter van David, leeft in eenzaamheid nadat ze door haar broer Ammon verkracht is (2 Samuel 13:20). Ook de andere bepalingen in het testament blijven geldig. Denk daarbij aan legaten, uitsluitingsclausules of de benoeming van de executeur. Het heeft dus zin en is ook van belang voor de afwikkeling dat de inhoudt van het testament van uw man bekend is zodat dit testament kan worden uitgevoerd. Zorg dat u uw laatste wil duidelijk laat vastleggen in uw testament. Zo ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan-Willem van den Enden
DIMENSIE
8,15 MB
BESTANDSNAAM
Testament van de eenzaamheid.pdf

OMSCHRIJVING

Paul van de Water zoekt na een tijdelijke scheiding rust. Hij koopt een boerderij van een overleden excentrieke oude man. Rust wordt hem niet gegund. Een jonge weduwe dringt zich aan hem op. Ook de boerderij en haar oude bewoners drukken een stempel op zijn leven als het geheime testament van de excentrieke man boven water komt. De man beweert een kleinzoon van een vermaard schilder te zijn. Na een korte aarzeling neemt Paul het testament aan. Met grote gevolgen, want gaandeweg nemen het testament en de weduwe hem in een verstikkende houdgreep. Redt Paul zich uit deze hachelijke situatie?

Wil je het boek lezen?Testament van de eenzaamheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan-Willem van den Enden. Lezen Testament van de eenzaamheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN