Je kan ook gewoon gelukkig zijn

Je kan ook gewoon gelukkig zijn - R. Verschaeve | Northernlights300.org

... je toch gelukkig voelen. Geluk komt van binnenuit, en het gaat om het gevoel wat je nu ervaart ... Hoe kan ik nou gelukkig zijn met al die ellende in mijn ... ... . Niet om wat je in de toekomst wilt of gaat ervaren. Wat is gelukkig zijn? "Geluk", een woord wat zo gewoon gevonden wordt en waar zo moeilijk antwoord op gegeven kan worden als er naar gevraagd wordt. ... Op het moment dat je je er bewust van bent, kan je ook met jezelf afspreken dat je scherp op het proces zit. ... je je omgeving ook gelukkiger maakt en je een ander type mens aantrekt. Geluktip 69 - Doe ... Gelukkig zijn: 109 Tips! Gelukkiger worden in het leven ... ... . ... je je omgeving ook gelukkiger maakt en je een ander type mens aantrekt. Geluktip 69 - Doe alsof je gelukkig bent. Je kunt ook gewoon doen alsof je gelukkig bent. Gebruik hiervoor de wondervraag-techniek. Als je iets niet bent, doe je gewoon alsof. Dit klinkt raar, en tegelijk is het een van de meest effectieve dingen die je kunt doen terwijl het erg simpel is. Dit is zelfs geschikt om toe te passen op een depressie. In Je kan ook gewoon gelukkig zijn wijst Roland Verschaeve in tien korte hoofdstukken op de zaken die het delicate geluk in de weg kunnen staan. ROLAND VERSCHAEVE [1950] begeleidt al twintig jaar mensen in hun zoektocht door het leven. Hij heeft zijn eigen school voor yoga en zelfontwikkeling opgericht, in het hartje van Brugge. Gewoon gelukkig en tevreden zijn is voor mij niet zo gewoon. Hoe is dat voor jou? Niet zo makkelijk natuurlijk als je geen werk hebt. Als loopbaancoach weet ik dat werkzoekend zijn vaak je gevoel van eigenwaarde vermindert, omdat je de waarde mist die werk aan je geeft. Het vraagt innerlijke kracht om dan gelukkig en tevreden te zijn. Je komt er tijdens mijn persoonlijke coaching achter hoe je gewoon gelukkig kan zijn. Daar doe je het voor, om gewoon gelukkig te zijn met aandacht voor wie je bent en wat er is. Mijn coaching is gebaseerd op onderstaand stappenplan. Waarom gelu...

INFORMATIE

AUTEUR
R. Verschaeve
DIMENSIE
9,62 MB
BESTANDSNAAM
Je kan ook gewoon gelukkig zijn.pdf

OMSCHRIJVING

JE KAN OOK GEWOON GELUKKIG ZIJNIn dit boek wil Roland Verschaeve aan iedereen - studenten, werkenden, werklozen, gepensioneerden - kortom aan iedereen die dat wil, duidelijk maken dat je ook nog gewoon gelukkig kan zijn.Juist in deze tijd, waarin de economie en de politiek zo allesoverheersend zijn, is het van belang om nog beslister te kiezen voor gelukkig zijn. Geluk is dus zeker niet afhankelijk van wat er in de wereld en rondom jou gebeurt. Geluk is iets wat je zelf moet [her] ontdekken en dan nog liefst op een gewone manier.In Je kan ook gewoon gelukkig zijn wijst Roland Verschaeve in tien korte hoofdstukken op de zaken die het delicate geluk in de weg kunnen staan.ROLAND VERSCHAEVE [1950] begeleidt al twintig jaar mensen in hun zoektocht door het leven. Hij heeft zijn eigen school voor yoga en zelfontwikkeling opgericht, in het hartje van Brugge. Samen met Ingeborg schreef hij Wie ben je eigenlijk.

Wil je het boek lezen?Je kan ook gewoon gelukkig zijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Verschaeve. Lezen Je kan ook gewoon gelukkig zijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN