De metamorfose van de wereld

De metamorfose van de wereld - Ulrich Beck | Northernlights300.org

...legte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken ... Jürgen Osterhammel De metamorfose van de wereld ... . De bekende socioloog Ulrich Beck brengt met De metamorfose van de wereld een nieuw perspectief op (klimaat-)verandering. Onze steedse complexere wereld verandert niet meer zomaar, er doen zich metamorfosen voor, radicale vormen van transformatie. Ze dwingen ons om ons denken te veranderen en niet te blijven hangen in oplossingsgericht denken. Verleggen we onze focus naar de goede kanten van ... De metamorfose van de wereld werpt e ... bol.com | De metamorfose van de wereld | 9789086872183 ... ... ... De metamorfose van de wereld werpt een nieuw en opwindend licht op de eeuw die korte metten maakte met eeuwen stilstand en, ten goede én ten kwade, de fundamenten legde voor onze hedendaagse wereld - de eeuw die de loop van de geschiedenis een geheel nieuwe wending gaf. Verschijningsdatum De metamorfose van de wereld werpt een nieuw en opwindend licht op de eeuw die korte metten maakte met eeuwen stilstand en, ten goede én ten kwade, de fundamenten legde voor onze hedendaagse wereld - de eeuw die de loop van de geschiedenis een geheel nieuwe wending gaf. De metamorfose van de wereld gaat over de veranderingen van onze tijd, onze generatie waarin de klimaatverandering een centrale plek inneemt. Het is een teken van onze moderne wereld waar men net als ten tijde van Copernicus dacht dat men - de natiestaat - centraal staat en de rest eromheen draaide. De bekende socioloog Ulrich Beck brengt met De metamorfose van de wereld een nieuw perspectief op (klimaat-)verandering. Onze steedse complexere wereld verandert niet meer zomaar, er doen zich metamorfosen voor, radicale vormen van transformatie. Ze dwing De bekende socioloog Ulrich Beck brengt met De metamorfose van de wereld een nieuw perspectief op (klimaat-)verandering. Onze steedse complexere wereld verandert niet meer zomaar, er doen zich metamorfosen voor, radicale vormen van transformatie. Ze dwingen ons om ons denken te veranderen en niet te blijven hangen in oplossingsgericht denken. De metamorfose van de wereld werpt een nieuw en opwindend licht op de eeuw die korte metten maakte met eeuwen stilstand en, ten goede én ten kwade, de fundamenten legde voor onze hedendaagse wereld - de eeuw die de loop van de geschiedenis een geheel nieuwe wending gaf. De Herculeskever is ook enorm sterk: hij kan tot wel 850 keer zijn eigen gewicht dragen. De kever is daarmee het op één na sterkste levende wezen op de wereld. Het dier komt voor in de regenwouden van Colombia, Venezuela, Peru, Ecuador, Bolivia, Costa Rica en Brazilië....

INFORMATIE

AUTEUR
Ulrich Beck
DIMENSIE
8,55 MB
BESTANDSNAAM
De metamorfose van de wereld.pdf

OMSCHRIJVING

De bekende socioloog Ulrich Beck brengt met De metamorfose van de wereld een nieuw perspectief op (klimaat-)verandering. Onze steedse complexere wereld verandert niet meer zomaar, er doen zich metamorfosen voor, radicale vormen van transformatie. Ze dwingen ons om ons denken te veranderen en niet te blijven hangen in oplossingsgericht denken. Verleggen we onze focus naar de goede kanten van het slechte, dan kunnen we de kosmopolitische houding ontwikkelen die nodig is om belangrijke uitdagingen als klimaatverandering en digitalisering aan te gaan.

Wil je het boek lezen?De metamorfose van de wereld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ulrich Beck. Lezen De metamorfose van de wereld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN