Ingewikkeld

Ingewikkeld - Maria Opdevlucht | Northernlights300.org

...kkeld [Mil.Woordenboek, spelling van 1861 ``Ingewikkeld``] Men noemt eene manoeuvre, eene evolutie, eene operatie ingewikkeld, indien tot hare volvoering de juiste zamenwerking van verschillende afzonderlijke troepenafdeelingen in tijd en ruimte noodig is en zonder eene naauwkeurige berekening des tijds noodzakelijk verwarring moet ontstaan ... bol.com | Ingewikkeld Kind, Vera Marynissen ... ... ... synoniemen van ingewikkeld (Nederlands) op mijnwoordenboek. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. een ingewikkeld probleem oplossen - ein komplexes Problem lösen Die regeling is te ingewikkeld voor mij. - Die Regelung ist zu kompliziert für mich. Vertalingen in context van "ingewikkeld" in Nederlands-Duits van Reverso Context: zeer ingewikkeld, erg ingewikkel ... Bijzonder Ingewikkeld ... . Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. een ingewikkeld probleem oplossen - ein komplexes Problem lösen Die regeling is te ingewikkeld voor mij. - Die Regelung ist zu kompliziert für mich. Vertalingen in context van "ingewikkeld" in Nederlands-Duits van Reverso Context: zeer ingewikkeld, erg ingewikkeld, heel ingewikkeld, veel te ingewikkeld, ingewikkeld probleem Inge...

INFORMATIE

AUTEUR
Maria Opdevlucht
DIMENSIE
9,39 MB
BESTANDSNAAM
Ingewikkeld.pdf

OMSCHRIJVING

Hoogbegaafdheid en Syndroom van Asperger als uitdaging in een -niet daarop- ingestelde maatschappij.Hoe overleeft een complex gezin in een maatschappij van systemen, hokjes-denken en stempels drukken?Als je onwetend een huwelijk aangaat en er pas veel later achterkomt dat je man en kinderen allemaal hoogbegaafd zijn, daarbij IQ’s van boven de 150, drie gezinsleden met kenmerken van het syndroom van Asperger, een vierde twee keer ernstig ziek wordt en je bovendien buitengewoon veel tegenwerking ondervindt in ziekenhuizen en op scholen, dan heb je weleens de neiging om op de vlucht te slaan.Met vallen en opstaan, humor en heel veel geduld en liefde hield Maria moedig stand. Maar evenzo belangrijk: hoe hielden de verschillende hoofdpersonen in dit verhaal stand in een maatschappij waarin zij dikwijls zichzelf moesten forceren en verloochenen, waarin hun innerlijke kompas afgenomen werd?Een persoonlijk en aangrijpend verhaal over tegenslagen en steeds weer doorgaan, over strijd leveren en de moed erin houden, maar vooral ook over onvoorwaardelijke liefde. Maria Opdevlucht is getrouwd en moeder van drie kinderen. Zij is jaren werkzaam geweest als leerkracht basisonderwijs en heeft een opleiding gevolgd tot tekentherapeute.

Wil je het boek lezen?Ingewikkeld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maria Opdevlucht. Lezen Ingewikkeld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN