Ik ben een nijlpaard

Ik ben een nijlpaard - Emile du Long | Northernlights300.org

...estellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken ... Ik ben een nijlpaard: Amazon.es: E. du Long, T. Esmeijer ... ... . Titels als Ik ben een blij paard , Net als tijgers , Au, au, au m n oren . Alledaagse onderwerpen virtuoos gebracht. Elk liedje heeft z n eigen specifieke karakter. Om mee te zingen en te swingen. Professioneel. Met full colour illustraties bij elk liedje. Titels - Lekker snoepen - De kaaspaashaas - Snik snik ik ben een nijlpaard Titels - Lekker snoepen - De kaaspaashaas - Snik snik ik ben een nijlpaard - 't Is tijd om op te staan - Een haan is geen kip - Wij zijn de piraten - Au au au m n oren - Ik heb 't zo warm - Een bosje bloemen - Een heel mooi huisje - Kamperen op de boerderij - Ik ben een blij paard - Lekker slapen welterusten kus - Net als tijgers Doelgroep Kinderen van 4 tot 8 jaar. Buy Ik ben een nijlpaard 01 by E. du Long, T. Esmeijer, H. Langbro ... Student: ik ben een nijlpaard - Faqt ... . Buy Ik ben een nijlpaard 01 by E. du Long, T. Esmeijer, H. Langbroek (ISBN: 9789077822180) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Ik ben een nijlpaard is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Ik ben een nijlpaard PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Ik ben een nijlpaard...

INFORMATIE

AUTEUR
Emile du Long
DIMENSIE
3,74 MB
BESTANDSNAAM
Ik ben een nijlpaard.pdf

OMSCHRIJVING

Wij zijn er trots op dat Gerrit Komrij in zijn nieuwe bloemlezing, getiteld De Nederlandse Kinderpoëzie in 1000 en enige gedichten (Prometeus/Bert Bakker) het gedicht De kaaspaashaas van Emile du Long heeft opgenomen. Het gedicht wordt op de cd Ik ben een nijlpaard gezongen door Monic Kersten. Lekker samen zingen met Henk Westbroek, Erik Mesie en anderen. Titels als ‘Ik ben een blij paard’, ‘Net als tijgers’, ‘Au, au, au m’n oren’. Alledaagse onderwerpen virtuoos gebracht. Elk liedje heeft z’n eigen specifieke karakter. Om mee te zingen en te swingen. Professioneel. Met full colour illustraties bij elk liedje. Titels - Lekker snoepen- De kaaspaashaas - Snik snik ik ben een nijlpaard - 't Is tijd om op te staan- Een haan is geen kip - Wij zijn de piraten - Au au au m’n oren - Ik heb 't zo warm- Een bosje bloemen- Een heel mooi huisje - Kamperen op de boerderij - Ik ben een blij paard - Lekker slapen welterusten kus - Net als tijgers Doelgroep Kinderen van 4 tot 8 jaar. Lekker luisteren, zingen, samen swingen, met vader/moeder, opa/oma, de juf. Tekst en muziek Emile du Long.Pre-mastering Ton Esmeijer.

Wil je het boek lezen?Ik ben een nijlpaard in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Emile du Long. Lezen Ik ben een nijlpaard Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN