Dominicus - Kaapverdië

Dominicus - Kaapverdië - Guido Derksen | Northernlights300.org

...plek om te luieren op het strand. Maar wist je dat de populaire regio Punta Cana ook een perfecte uitvalsbasis is? Ga bijvoorbeeld op ontdekkingsreis naar het schiereiland Samaná en stap in de voetsporen van Columbus in Santa Bárbara ... Dominicus landengids - Kaapverdië door Guido Derksen ... . En wie weet ... 6 aanbiedingen in mei -Koop of Verkoop kaapverdië op Marktplaats - Bekijk Lokale Aanbiedingen! Verkoop eenvoudig kaapverdië Dominicus landengids. Kaapverdië Michael Kooren & Guido Derksen. Dominicus landengids. Kaapverdië Michael Kooren & Guido Derksen . De fraaie stranden van de Kaapverdische eilanden Sal en Boa Vista en de imposante landschappen van eilanden als Santo Antão en Fogo bieden vele mogelijkheden voor ee ... Dominicus Kaapverdië*dominicus-reisgids N12/2019 | Bever ... . Dominicus landengids. Kaapverdië Michael Kooren & Guido Derksen . De fraaie stranden van de Kaapverdische eilanden Sal en Boa Vista en de imposante landschappen van eilanden als Santo Antão en Fogo bieden vele mogelijkheden voor een afwisselende vakantie. Alle negen bewoonde ... Beschrijving Dominicus landengids: : Kaapverdië De fraaie stranden van de Kaapverdische eilanden Sal en Boa Vista en de imposante landschappen van eilanden als Santo Antão en Fogo bieden vele mogelijkheden voor een afwisselende vakantie. Alle negen bewoonde eilanden van de archipel zijn overzichtelijk, óók de twee ... Dominicus - Kaapverdië (eBook) Hallo! Op zoek naar een Dominicus - Kaapverdië-boek geschreven door auteur Guido Derksen? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's....

INFORMATIE

AUTEUR
Guido Derksen
DIMENSIE
7,51 MB
BESTANDSNAAM
Dominicus - Kaapverdië.pdf

OMSCHRIJVING

De fraaie stranden van de Kaapverdische eilanden Sal en Boa Vista en de imposante landschappen van eilanden als Santo Antão en Fogo bieden vele mogelijkheden voor een afwisselende vakantie. Alle negen bewoonde eilanden van de archipel zijn overzichtelijk, ook de twee grote steden van het land - hoofdstad Praia op het eiland Santiago en Mindelo op het eiland São Vicente.De Kaapverdische cultuur is een aantrekkelijke mix van Afrikaanse en Europese invloeden, waarbij het voormalige koloniale moederland Portugal een duidelijk stempel drukt op het Europese deel. Kaapverdiërs maken de bezoeker graag deelgenoot van hun levensgevoel, morabeza, dat zoveel betekent als 'gastvrij, open, ongedwongen en relaxed'. Voeg daarbij het warme klimaat, de blauwe oceaan en de levendige muziekscene, en het is niet verwonderlijk dat Nederlanders en Belgen er een heerlijke nieuwe zonbestemming bij hebben gekregen.Guido Derksen studeerde sociale geografie en is werkzaam in de journalistiek. Voor Dominicus schreef hij ook de reisgidsen 'Aruba, Curaçao en Bonaire', 'Gambia & Senegal', 'Ierland en Noord-Ierland', 'Kroatië', 'Sint-Maarten, Saba en Sint-Eustatius' en 'Slovenië'.

Wil je het boek lezen?Dominicus - Kaapverdië in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Guido Derksen. Lezen Dominicus - Kaapverdië Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN