Paraplu voor pleegouders in de juridische praktijk

Paraplu voor pleegouders in de juridische praktijk - Mariska Kramer | Northernlights300.org

..., uitgelegd in gewone mensentaal. Een boek dat zich ontspannen laat lezen en tegelijkertijd de wetgeving en alledaagse problemen praktisch en oplossingsgericht beschrijft ... PARAPLU VOOR PLEEGOUDERS: in de juridische praktijk ... ... . Noté /5: Achetez Paraplu voor pleegouders in de juridische praktijk de Kramer, Mariska: ISBN: 9789088506543 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Compra PARAPLU VOOR PLEEGOUDERS: in de juridische praktijk. SPEDIZIONE GRATUITA su ordini idonei Er zal een wachtwoord naar je gemaild worden. Password recovery. Vind je wachtwoord terug PARAPLU VOOR PLEEGOUDERS: in de juridisch ... Paraplu voor pleegouders in de juridische praktijk ... ... . SPEDIZIONE GRATUITA su ordini idonei Er zal een wachtwoord naar je gemaild worden. Password recovery. Vind je wachtwoord terug PARAPLU VOOR PLEEGOUDERS: in de juridische praktijk: Amazon.es: M. Kramer, K. Laansma: Libros en idiomas extranjeros Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site Zoekopdracht Vind. Mariska Kramer Paraplu voor pleegouders in de juridische praktijk. Gedrukt boek . Genre Non-Fictie Onderwerpen Recht, Overheidsadministratie, Pleegzorg, ... Paraplu voor pleegouders. Uitgever SWP, Amsterdam Verschenen 2005 ISBN 9066656476 Kenmerken Helaas wordt Paraplu voor pleegouders in de juridische praktijk van op dit moment niet tweedehands aangeboden op Bookmatch. Door dit boek op je boekenlijst te zetten, ontvang je een mail zodra het boek weer wordt aangeboden. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Paraplu voor pleegouders in de juridische praktijk, geschreven door Mariska Kramer. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over Paraplu voor pleegouders, Pleegzorg, Universiteit Leiden, Samenvatting, Pre-master, Pedagogische wetenschappen ... Buy PARAPLU VOOR PLEEGOUDERS: in de juridische praktijk 01 by Kramer, M., Laansma, K. (ISBN: 9789066656475) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Get this from a library! Paraplu voor pleegouders in de juridische praktijk. [Mariska Kramer]...

INFORMATIE

AUTEUR
Mariska Kramer
DIMENSIE
3,60 MB
BESTANDSNAAM
Paraplu voor pleegouders in de juridische praktijk.pdf

OMSCHRIJVING

Paraplu voor pleegouders in de juridische praktijk 4e druk is een boek van Mariska Kramer uitgegeven bij UitgeverijS.W.P. B.V.. ISBN 9789088506543 En dan ben je pleegouder... Of je er nu bewust voor kiest of er toevallig 'in rolt', als pleegouder heb je de verantwoordelijkheid voor een kind van andere ouders. Je wilt je pleegkind een warm thuis bieden - en de nodige bescherming. Tegelijkertijd loop je als pleegouder tegen ingewikkelde wetgeving aan. Daarom schreef Mariska Kramer speciaal voor pleegouders de 'Paraplu voor pleegouders'. Een boek vol juridische en praktische tips over pleegzorg, geschreven in gewone mensentaal en vol voorbeelden uit de dagelijkse praktijk: Marco en Elisabeth zorgen al ruim twee jaar voor Daisy (3). Zij is onder toezicht gesteld en uit huis geplaatst. Marco en Elisabeth zijn het niet eens met de omgangsregeling met de vader van Daisy, die de gecertificeerde instelling heeft vastgesteld. Ze vinden dat die te veel tegemoet komt aan de wensen van de vader en te weinig rekening houdt met de draagkracht van Daisy. Na de bezoeken is zij vaak dagen van slag. De pleegouders proberen de gezinsvoogdijwerker ervan te overtuigen dat het beter is om deze omgangsregeling aan te passen. De pleegzorgaanbieder is het eens met de pleegouders. Toch houdt de gecertificeerde instelling, ook na gesprekken met de pleegouders en de pleegzorgaanbieder, vast aan de wekelijkse omgangsregeling. Een onmogelijke situatie? Wat zijn de rechten van de pleegouders en wat zijn de rechten van het pleegkind? Hoe kunnen de pleegouders de belangen van Daisy behartigen? Wat is de geschillenregeling en hoe werkt die hier? Deze en vele andere vragen komen aan bod in het boek. Mariska Kramer werkt al jaren als advocaat in de jeugdzorg en houdt zich vooral bezig met de rechten van (pleeg)kinderen en (pleeg)ouders. Zij publiceert regelmatig over dit onderwerp en heeft een vaste juridische rubriek in Mobiel, tijdschrift voor pleegzorg. In 2005 schreef zij de eerste 'Paraplu voor Pleegouders' dat al gauw een bekend naslagwerk werd voor pleegouders en professionals in de pleegzorg. In deze jongste editie verwerkte zij haar jarenlange ervaring en de gewijzigde wetgeving. Een praktisch en oplossingsgericht boek voor alledaagse juridische vragen rond pleegzorg - ook voor de professional.

Wil je het boek lezen?Paraplu voor pleegouders in de juridische praktijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mariska Kramer. Lezen Paraplu voor pleegouders in de juridische praktijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN