Kroatische literatuur in Nederland 16 - Vier verhalen en een toneelstuk

Kroatische literatuur in Nederland 16 - Vier verhalen en een toneelstuk - Miro Gavran | Northernlights300.org

...ukt is een topauteur aan haar uitgeverij te verbinden ... Vier verhalen en een toneelstuk door Miro Gavran ... ... . Nieuw: Kroatische literatuur Vier verhalen en een toneelstuk van Miro Gavran april 14, 2020 april 13, 2020 Carien Touwen 0 reacties klin , kroatie , miro gavran Nieuw: Kroatische literatuur in Nederland 16 - Vier verhalen en een toneelstuk van Miro Gavran Selectie uit het oeuvre van Vier verhalen en een toneelstuk bevat een selectie uit het oeuvre van Miro Gavran met werk uit zijn vroege én uit zijn latere jaren. Hij heeft een bijzonder inzicht in de menselijke ps ... Kroatische literatuur in Nederland - Vier verhalen en een ... ... . Hij heeft een bijzonder inzicht in de menselijke psyche waarvan hij volop gebruik maakt; hij is er een meester in de lezer op het verkeerde been te zetten. Vier verhalen en een toneelstuk door Gavran, Miro, EAN 9789492160171. Kroatische literatuur in Nederland - De idealist | Tomica Šćavina Zet op mijn lijst De idealist is een vermakelijke roman over de jonge vrouw Niki, een doorzetter die ondanks een kansloos begin haar leven uiteindelijk op orde krijgt. Vier verhalen en een toneelstuk. Miro Gavran (auteur), Alira Hrabar Oremovic (illustrator), Hedda Maria Post (redacteur) +1 × Zet op lijst. Vier verhalen en een ... Vier verhalen en een toneelstuk bevat een selectie uit het oeuvre van Miro Gavran met werk uit zijn vroege én uit zijn latere jaren. Hij heeft een bijzonder inzicht in de menselijke psyche waarvan hij volop gebruik maakt; hij is er een meester in de lezer op het verkeerde been te zetten. Vier verhalen en een toneelstuk (boek ... (1961) is zeer productieve, populaire, veel vertaalde en over de hele wereld uitgevoerde auteur van toneelstukken, korte verhalen, romans en ... Kafka's vriend is zijn eerste naar het Nederlands vertaalde roman, uitgebracht door bibliotheek KLIN, Kroatische Literatuur In Nederland ... Uit het oeuvre van Kroatië's meest vertaalde schrijver en toneelschrijver, Miro Gavran: vier verhalen en een toneelstuk. Deze unieke selectie ...

INFORMATIE

AUTEUR
Miro Gavran
DIMENSIE
12,52 MB
BESTANDSNAAM
Kroatische literatuur in Nederland 16 - Vier verhalen en een toneelstuk.pdf

OMSCHRIJVING

Selectie uit het oeuvre van Miro Gavran, Kroatië's meest vertaalde schrijver en toneelschrijver vandaag.Vier verhalen en een toneelstuk bevat een selectie uit het oeuvre van Miro Gavran met werk uit zijn vroege én uit zijn latere jaren. Hij heeft een bijzonder inzicht in de menselijke psyche waarvan hij volop gebruik maakt; hij is er een meester in de lezer op het verkeerde been te zetten. Hij neemt je op een altijd verrassende wijze mee langs menselijke imperfecties en dwaalwegen. En het einde is altijd onverwacht, niets is wat het lijkt.Na de roman Kafka's vriend is dit het tweede boek van Miro Gavran dat in Nederland wordt uitgegeven.

Wil je het boek lezen?Kroatische literatuur in Nederland 16 - Vier verhalen en een toneelstuk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Miro Gavran. Lezen Kroatische literatuur in Nederland 16 - Vier verhalen en een toneelstuk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN