Huid & haar

Huid & haar - Jannes van Everdingen | Northernlights300.org

...gebied van huidverzorging of haarverzorging terecht kan ... Top 8 voeding voor een mooie huid | Gezondheidsnet ... . Ook voor pedicure en massage kunt u bij Huid en Haar terecht. Dit stofje geeft de rode kleur aan tomaten en is een antioxidant die de huid zou behoeden voor verbranding en veroudering als gevolg van zonlicht. Vooral tomatenproducten zoals tomatensap, -soep en ketchup zijn rijk aan dit stofje. 8. Water. Je hebt vast wel eens gehoord dat je van veel water drinken een stralende huid krijgt. Davitamon Huid Haar Nagels ondersteunt gezond haar, e ... Vitaminstore.nl | Huid Haar Nagel van Vitaminstore Bestellen ... . Davitamon Huid Haar Nagels ondersteunt gezond haar, een stralende huid en mooie sterke nagels. Het bevat zink wat bijdraagt aan het gezond houden van de huid, haar en nagels. Daarnaast bevat het een hoge dosering biotine (vitamine B8), wat goed is voor behoud van sterke, glanzende haren en helpt bij de verzorging van de huid van binnenuit. Shop ... Op het profiel van Huid & Haar vind u informatie als: adres gegevens (straat, huisnummer, postcode en woonplaats). Ook kunt u hier zien wat het telefoonnummer van Huid & Haar is, namelijk 0515568900.. Huid & Haar is een kapsalon, ook wel salon of kapperszaak genoemd, in Sneek welke is gespecialiseerd in wassen, knippen, kleuren en service.. Plan je route naar Huid & Haar in Sneek door de link ... Golden Naturals Haar Huid & Nagels is een voedingssupplement dat speciaal is samengesteld om haar, huid en nagels in goede conditie houden. Het supplement bestaat uit maar liefst 23 ingrediënten die elk op hun eigen manier uw huid, haar en nagels ondersteunen. Haar bestaat uit dode cellen die uit de opperlaag van de huid groeien. Omdat het dode cellen zijn, voelen we niets als ons haar wordt geknipt bij de kapper. We hebben ongeveer 100.000 haren op het hoofd! De Buitendienst gaat testen hoe sterk haar nou echt is. En wat kun je er allemaal mee? HUID&HAAR, Sneek. 461 vind-ik-leuks · 1 personen praten hierover · 33 waren hier. HUID&HAAR is een combinatie van kapsalon, schoonheidssalon en medisch pedicurepraktijk....

INFORMATIE

AUTEUR
Jannes van Everdingen
DIMENSIE
8,52 MB
BESTANDSNAAM
Huid & haar.pdf

OMSCHRIJVING

De huid vormt het omhulsel dat mens en dier van de buitenwereld afgrenst. Met een oppervlak van 1,5 à 2 m2 is het ons grootste orgaan. De huid is echter veel meer dan een verpakking alleen: hij beschermt, waarschuwt, is lustopwekkend en biedt een bron van inspiratie voor schilders en schrijvers. Maar hij kan ons ook veel narigheid en last bezorgen. Zo is de huid als het ware een dagboek van een geleefd leven.In dit boek wordt de huid van verschillende kanten belicht; van binnenuit, van buitenaf, vanuit de fysiologie, de pathologie, de immunologie en de psychologie, maar ook vanuit de evolutie, de cosmetiek en de literatuur. Met hier en daar een vleugje erotiek.In deel I wordt ingegaan op alles wat met de huid samenhangt: hoe de huid ooit is ontstaan, waarom onze voorouders hun vacht hebben verloren, hoe mensen eerst pigment kregen dat sommigen weer kwijtraakten, en hoe vlooien, luizen, mijten met ons mee-geëvolueerd zijn. Vervolgens komt het onderhoud van de huid uitvoerig aan bod. Wat is goed voor de huid? Wat is minder goed? En welke onzin wordt ons als goed aangesmeerd? De reclameboodschappen zijn vaak niet bescheiden.In deel II wordt de gezonde en zieke huid in al zijn facetten beschreven. Hoe reageert de huid op zijn omgeving? Waar komen de bedreigingen vandaan? En wat is er mogelijk om de huid te beschermen en te genezen. De ontwikkelingen in de (cosmetische) dermatologie hebben de laatste jaren een grote vlucht genomen. Wat mogelijk is, is wellicht niet altijd wenselijk. Goede voorlichting op dit gebied is dan ook essentieel en HUID&HAAR is bedoeld hieraan een bijdrage te leveren.Dr. Jannes van Everdingen was als dermatoloog verbonden aan het AMC, is directeur van de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie (NVDV) en publicist. Dr. Kees-Peter de Roos is dermatoloog en voorzitter van de NVDV.

Wil je het boek lezen?Huid & haar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jannes van Everdingen. Lezen Huid & haar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN