Stripgids 4

Stripgids 4 - Jeroen Janssen | Northernlights300.org

...ipgids 4 Nieuw Stripgids 4 Softcover € 19,99 Inhoud ... Akim Stripwinkel - Stripgids 1 - Stripgids 1, Softcover ... ... . Begin oktober luidt cartoonist Lectrr de noodklok op zijn Facebookprofiel. Het beroep van striptekenaar is écht niet meer leefbaar, waarschuwt hij. Omdat de markt veranderd is, subsidies ... Stripgids 4 voorgesteld op Grafixx EXTD. Je bent hier: Home » Nieuws » Stripgids 4 voorgesteld op Grafixx EXTD. Het strip- en illustratiefestival Grafixx breidt uit. Met Grafixx EXTD willen ze elk half jaar een intere ... Stripgids 4 | Strips & Zo Alkmaar ... . Met Grafixx EXTD willen ze elk half jaar een interessanta avond over strips en illustraties organiseren. Coronacrisis of niet: Stripgids gaat dapper verder en zal - tenzij de hemel op ons hoofd neerkomt, je weet maar nooit - uiterlijk eind juni verschijnen. Daar kijk je ongetwijfeld (ook) naar uit, net zoals naar het begin van de zomer. De inhoud van "het mooiste stripblad van Europa" (dixit de Volkskrant) zal, zoals de voorbije zes nummers, weer om duimen en vingers bij af te likken zijn. Stripgids 4 in de winkel. Je bent hier: Home » Nieuws » Stripgids 4 in de winkel. Sinds vandaag ligt het vierde en tot dusver dikste nummer - 180 pagina's - van Stripgids in de winkel. Een greep uit de inhoud: Begin oktober luidt cartoonist Lectrr de noodklok op zijn Facebookprofiel. Het Stripgids Festival (voorheen ook wel Strip Turnhout en Stripgidsdag(en) genoemd) is een tweejaarlijks stripfestival dat sinds 1979 georganiseerd wordt in Turnhout.Daarmee is het het oudste stripfestival van Vlaanderen. Het is zelfs het oudste stripfestival van de Benelux. Op het festival wordt tevens de tweejaarlijkse prijs de Bronzen Adhemar uitgereikt. Stripgids 4 in de winkel. Si...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeroen Janssen
DIMENSIE
5,38 MB
BESTANDSNAAM
Stripgids 4.pdf

OMSCHRIJVING

De jongste Stripgids biedt alweer een duizelingwekkende en meeslepende trip doorheen de wereld van de strip. Met voorpublicaties van werk van o.a. Olivier Schrauwen, Erik Kriek, Typex en Joris Mertens. En met messcherpe artikels, onder meer over hét hot topic van het moment: geld. Want geld blijkt belangrijker dan ooit geworden. Horen strips (en hun auteurs) stilaan eerder thuis in Bokrijk (zoals een auteur het stelt), en zo ja: hoe komt dat dan? En met uiteraard ook ruim baan voor het werk van de Bronzen Adhemar 2018-winnaar Jeroen Janssen, die eind november een grote overzichtstentoonstelling krijgt in Cultuurhuis de Warande (Turnhout). Het katern is dit keer gewijd aan de veelzijdige grafisch kunstenares Ephameron en haar festival, Grafixx. En daarnaast is er nog véél meer, o.a. over Superman die 80 wordt, censuur in strips, een achteruit- en vooruitblik naar Angoulême, erfgoed, enz. Samengevat: wie helemaal mee wil zijn met strips uit binnen- en buitenland, leest Stripgids!

Wil je het boek lezen?Stripgids 4 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeroen Janssen. Lezen Stripgids 4 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN