Spiritueel pelgrimeren

Spiritueel pelgrimeren - Inge Van Der Zanden | Northernlights300.org

...eel pelgrimeren (Paperback). Al eeuwen lopen er pelgrims over de camino naar Santiago de Compostela, en ook in deze tijd trekken velen richting ... Lichtvoetig en diepzinning pelgrimeren in Midden-Nederland ... ... ... Spiritueel pelgrimeren Maandag 25 augustus 2014. Cover van het boek 'Spiritueel pelgrimeren' Spirituele achtergrond Al eeuwen lopen er pelgrims over de Europese wegen en paden naar Santiago de Compostela. Ook in onze tijd trekken nog velen over de pelgrimspaden - zoals de camino - naar dit Spaanse bedevaartsoord. Col du Somport, mei 1991. De eerste keer naar Santiago. Temperaturen rondom het vriespunt en 20 cm. sneeuw. Gelukkig aan winterkleding gedach ... Spiritueel pelgrimeren | Santiago ... . Col du Somport, mei 1991. De eerste keer naar Santiago. Temperaturen rondom het vriespunt en 20 cm. sneeuw. Gelukkig aan winterkleding gedacht. Pelgrimeren is een tocht naar een plek van spiritueel belang, met de bedoeling om inzicht te verwerven in jezelf. Om je plaats binnen de maatschappij en de wereld waarin je leeft met afstand te beschouwen. Niet het einddoel van de pelgrimstocht maar de weg ernaar toe is het belangrijkste. Spiritueel pelgrimeren. Het boek Spiritueel pelgrimeren van Inge van der Zanden beschrijft de innerlijke kilometers die je aflegt tijdens een pelgrimstocht. Het bevat geen kaartjes en routebeschrijvingen, maar een heldere uitleg over de historie en de diepere zin van het pelgrimeren. Margry, P. J. (2006). De kunst van het pelgrimeren. Spiritueel reizen en religieuze ervaringen in de 20e en de 21e eeuw. In M. Barnard (Ed.), Pelgrimage naar het laatste veld van de vrijheid.Een boek herlezen en een thema overdacht (pp. 71-100).Damon Publishers. U vindt Spiritueel pelgrimeren in PDF, ePUB, MOBI. Al eeuwen lopen er pelgrims over de camino naar Santiago de Compostela, en ook in deze tijd trekken velen richting het Spaanse bedevaartsoord. Niet iedereen kent de historie, de tradities, de terminologie en de diepere zin van het pelgrimeren. Bestel Spiritueel pelgrimeren Voor 23:00 besteld, ...

INFORMATIE

AUTEUR
Inge Van Der Zanden
DIMENSIE
7,92 MB
BESTANDSNAAM
Spiritueel pelgrimeren.pdf

OMSCHRIJVING

Al eeuwen lopen er pelgrims over de camino naar Santiago de Compostela, en ook in deze tijd trekken velen richting het Spaanse bedevaartsoord. Niet iedereen kent de historie, de tradities, de terminologie en de diepere zin van het pelgrimeren. Dit boek vormt een onmisbare inleiding en een inspirerende reisgids voor iedereen die meer wil weten over de spirituele achtergrond van deze pelgrimsroute. Pelgrimeren houdt meer in dan het volgen van een goed bewegwijzerde route. Het onderweg zijn betekent voor veel pelgrims een keerpunt in hun leven. De fysieke uitdaging vormt een zoektocht naar het eigeniken naar hetsamen levenin de wereld. Intense natuurbelevingen en spirituele gevoelens worden afgewisseld door bezielde gesprekken met andere pelgrims over de zin van het bestaan en het ervaren van God in de schepping. Pelgrimeren is voor velen een boeiende reis maar vooral een persoonlijk transformatieproces. Auteur Inge van der Zanden voltooide de studie Levensbeschouwing, Kunst en Cultuur aan de Hogeschool Diemen en Religie en Levensbeschouwing aan de VU te Amsterdam. In 1986 heeft zij in gedeelten de camino naar Santiago de Compostela gelopen. Ook heeft zij na 2000 enkele keren pelgrims gehospitaleerd in Roncesvalles.

Wil je het boek lezen?Spiritueel pelgrimeren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Inge Van Der Zanden. Lezen Spiritueel pelgrimeren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN