Rood-groene politiek voor de 21e eeuw

Rood-groene politiek voor de 21e eeuw - none | Northernlights300.org

...e Melsen, Hans Opschoor - Onze prijs: €22,50 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending ... Wetenschappers presenteren dieet voor de 21ste eeuw | Het ... ... . Bestel Rood-groene politiek voor de 21e eeuw van . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De toekomst van onze planeet staat op het spel. De politiek kan niet alleen het tij keren, maar ze heeft wel een duidelijke opdracht. Zich breed maken, niet gokken op de goede wil van sommige ondernemers of de bereidheid van bewuste burgers, maar sturen op betere wetten en betere regels. Waarom en hoe, daarover schrijven in dit handboek voor rood-groene politiek onderzoekers, ondernemers en ... R ... Rood-groene politiek voor de 21e eeuw, Gennep, Uitgeverij ... ... . Waarom en hoe, daarover schrijven in dit handboek voor rood-groene politiek onderzoekers, ondernemers en ... Rood-groene politiek voor de 21e eeuw. De toekomst van onze planeet staat op het spel. De politiek kan niet alleen het tij keren, maar ze heeft wel een duidelijke opdracht. Zich breed maken, niet gokken op de goede wil van sommige ondernemers of de bereidheid van bewuste burgers, maar sturen op betere wetten en betere regels. Waarom en hoe, daarover schrijven in dit handboek voor rood-groene ... Bestel Rood-groene politiek voor de 21e eeuw Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Rood-groene politiek voor de 21e eeuw direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Rood-groene politiek voor de 21e eeuw, De toekomst van onze planeet staat op het spel. De politiek kan niet alleen het tij keren, maar ze &hellip De toekomst van onze planeet staat op het spel. De politiek kan niet alleen het tij keren, maar ze heeft wel een duidelijke opdracht. Zich breed maken, niet gokken op de goede wil van sommige ondernemers of de bereidheid van bewus...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
3,79 MB
BESTANDSNAAM
Rood-groene politiek voor de 21e eeuw.pdf

OMSCHRIJVING

Rood-groene politiek voor de 21e eeuw 1e druk is een boek uitgegeven bij Gennep B.V., Uitgeverij van. ISBN 9789461644534 De toekomst van onze planeet staat op het spel. De politiek kan niet alleen het tij keren, maar ze heeft wel een duidelijke opdracht. Zich breed maken, niet gokken op de goede wil van sommige ondernemers of de bereidheid van bewuste burgers, maar sturen op betere wetten en betere regels. Waarom en hoe, daarover schrijven in dit handboek voor rood-groene politiek onderzoekers, ondernemers en strategen, van jong tot oud, maar allemaal ervaren en geëngageerd. Heleen de Coninck, Lieke Melsen, Hans Opschoor, Menno Hurenkamp, Rudy Rabbinge, Henk van Latesteijn, Jan Pronk, Wijnand Duyvendak, Daniëlla Dam-de Jong, Ton van der Zon, Hans Dagevos, Jan Erik Keman, Albert Faber, Herman Vollebergh, Wokje Abrahamse, Linda Steg, Maarten van Poelgeest, Joyeeta Gupta, Jozef Keulartz, Bernice Bovenkerk en Socrates Schouten wijzen op de plaatsen waar nieuwe politiek nodig is, en gaan in op de nieuwe manieren om politiek te bedrijven, op de allianties die nodig zijn om de aarde te bewaren én haar eerlijk te verdelen. En vooral ook op de volharding die nodig zal blijven om dat te bereiken.

Wil je het boek lezen?Rood-groene politiek voor de 21e eeuw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Rood-groene politiek voor de 21e eeuw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN