Mijn zusje Emma

Mijn zusje Emma - Elizabeth Flock | Northernlights300.org

...6-jarige zusje Emma. Carrie doet alles voor haar kleine zusje en probeert haar te beschermen tegen het fysieke en psychische geweld en de verwaarlozing ... Mijn zusje Emma, Elizabeth Flock - Ebook - 9789461999641 ... ... . Mijn zusje Emma book. Read 1,944 reviews from the world's largest community for readers. Toen Carries papa nog leefde, was alles goed. Hij was lief en ma... Geschreven bij Mijn zusje Emma. De 8-jarige Carrie groeit op met een drankzuchtige stiefvader, haar moeder die in de situatie berust, en haar 6-jarige zusje Emma. Carrie doet alles voor haar kleine zusje en probeert haar te beschermen tegen het fysieke en psychische geweld en de verwaarlozing. Mijn zusje Emma b ... bol.com | Mijn zusje Emma (ebook), Elizabeth Flock ... ... . Carrie doet alles voor haar kleine zusje en probeert haar te beschermen tegen het fysieke en psychische geweld en de verwaarlozing. Mijn zusje Emma book. Read 4 reviews from the world's largest community for readers. Meisjes van acht. Spelen hun eigen spelletjes, leven in hun eigen fa... Lees „Mijn zusje Emma" door Elizabeth Flock verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Toen Carries papa nog leefde, was alles goed. Hij was lief en maakte altijd grapjes. Maar hij ging dood, en nu is Richar... Mijn zusje Emma, haar tweede boek, betekende haar grote doorbraak als schrijfster. Het stond zes aaneengesloten weken op de New York Times bestsellerlijst en werd door Kirkus Reviews omschreven als "enorm aangrijpend". Mijn zusje Emma ISBN: 9789402757378 - Toen Carries papa nog leefde, was alles goed. Hi...

INFORMATIE

AUTEUR
Elizabeth Flock
DIMENSIE
12,42 MB
BESTANDSNAAM
Mijn zusje Emma.pdf

OMSCHRIJVING

Toen Carries papa nog leefde, was alles goed. Hij was lief en maakte altijd grapjes. Maar hij ging dood, en nu is Richard er. Richard is haar stiefvader, en hij is niet lief. Hij drinkt en slaat en schreeuwt. En mama doet helemaal niks om te helpen. Voor Carrie is er nu nog maar één ding echt belangrijk: ze moet haar zusje Emma beschermen. Ze vindt verstopplekken achter de bank en op zolder, en zorgt ervoor dat ze zoveel mogelijk van huis zijn, maar al snel beseft ze dat het voor een achtjarig meisje niet gemakkelijk is om haar zus te redden. Ze doet het zo goed ze kan, en als het niet meer gaat, maakt ze plannen om weg te lopen en nooit meer terug te komen. Maar dan gaat alles mis en is er nog maar één manier om Emma te helpen.

Wil je het boek lezen?Mijn zusje Emma in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elizabeth Flock. Lezen Mijn zusje Emma Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN