Het grote billen-boek kartonboekje

Het grote billen-boek kartonboekje - Guido van Genechten | Northernlights300.org

...t nu als klassieker op groot formaat herdrukt is ... Het grote billen-boek - Guido Van Genechten ... ... . 30-sep-2013 - Deze pin is ontdekt door Karlijn Keetbaas. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Kartonnen display met twee toptitels van Guido van Genechten: 6 exemplaren van Het grote billen-boek en 6 exemplaren van Het grote slaap-boek. Het grote billenboek bevat een schat aan billen; dikke, dunne, zachte, gestreepte, gevlekte...en nog heel wat andere. Het zinnetje 'iedereen heeft twee billen' viel ... Het grote billen-boek kartonboekje - Guido Van Genechten ... ... . Het zinnetje 'iedereen heeft twee billen' viel Guido van Genechten in toen hij liep te winkelen in de supermarkt. Het was de aanzet tot Het grote billenboek, zijn succesvolle potjesboek dat nu als klassieker op groot formaat herdrukt is. Voor dappere potjesgangers vanaf 2 jaar. GUIDO VAN GENECHTEN - 2005 - HET GROTE BILLEN-BOEK bevat een schat aan billen: dikke, dunne, zachte, gestreepte... en nog heel wat andere. Een grappig potjesboek voor pe… | Veilig & direct bestellen via Books in Belgium, de slimme keuze van meer dan 1200 boekverkopers! Eerder verschenen al 'Het grote billen-boek', 'Het grote slaap- boek', 'Het grote knuffel-boek en 'Het grote baby-boek'. Van enkele titels verscheen ook een miniboekje of kartonboekje. Guido van Genechten zet de reeks verder met 'Het grote eet-boek'. We maken kennis met Jos, een vrolijke kleuter. Het grote billen-boek bevat een schat aan billen: dikke, dunne, zachte, gestreepte... en nog heel wat andere. Een grappig potjesboek voor peuters vanaf 24 maanden met de vaardigheden van het kind als thema. Eerder verschenen al 'Het grote billen-boek', 'Het grote slaap- boek', 'Het grote knuffel-boek en 'Het grote baby-boek'. Van enkele titels verscheen ook een miniboekje of kartonboekje. Guido van Genechten zet de reeks verder met 'Het grote eet-boek'. We maken kennis met Jos, een vrolijke kleuter. Kleine kinderen zijn dol op kiekeboe-spelletjes. Die toveren al snel een grote lach op hun gezicht! Yusuke Yonezu bedacht hier een nieuwe variant op. Eerst zie je alleen de billen van een dier. Als je het flapje omlaag doet, komt hij helemaal tevoorschijn en zwaait hij vrolijk. Alle kartonboekjes ... Bestel Het grote billen-boek van Guido Van Genechten. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het grote billenboek bevat een s...

INFORMATIE

AUTEUR
Guido van Genechten
DIMENSIE
5,5 MB
BESTANDSNAAM
Het grote billen-boek kartonboekje.pdf

OMSCHRIJVING

HET GROTE BILLEN-BOEK bevat een schat aan billen: dikke, dunne, zachte, gestreepte... en nog heel wat andere. Een grappig potjesboek voor peuters vanaf 24 maanden met de vaardigheden van het kind als thema.

Wil je het boek lezen?Het grote billen-boek kartonboekje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Guido van Genechten. Lezen Het grote billen-boek kartonboekje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN