Het dubbelwezen

Het dubbelwezen - August Fennet | Northernlights300.org

...August Fennet • Boek • paperback. Samenvatting ... Pro Patria et Patienti | medischcontact ... . Hoe kan het, dat overal ter wereld homo's voor hun rechten opkomen en erkenning wensen, terwijl heteromannen met hetzelfde gemak elkaar in het kruis tasten, elkaar eeuwige trouw beloven en een blote stoeipartij niet uit de weg gaan, onder het mom van 'een geintje'? Het dubbelwezen August Fennet. Het dubbelwezen August Fennet . Hoe kan het, dat overal ter wereld homo's voor hun rechten opkomen en erkenning wensen, terwijl heteromannen met hetzelfde gemak elkaar in het kruis tasten, elkaar eeuwige trouw beloven en een blote stoeipartij niet uit de weg gaan, onder het mom van ' ... Buy Het dubbelwezen 01 by Fennet, August (ISBN: ... bol.com | Het dubbelwezen | 9789491164477 | August Fennet ... ... ... Buy Het dubbelwezen 01 by Fennet, August (ISBN: 9789491164477) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Koop nu Het dubbelwezen van August Fennet bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Het dubbelwezen: Amazon.es: August Fennet: Libros en idiomas extranjeros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuent...

INFORMATIE

AUTEUR
August Fennet
DIMENSIE
5,33 MB
BESTANDSNAAM
Het dubbelwezen.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe kan het, dat overal ter wereld homo’s voor hun rechten opkomen en erkenning wensen, terwijl heteromannen met hetzelfde gemak elkaar in het kruis tasten, elkaar eeuwige trouw beloven en een blote stoeipartij niet uit de weg gaan, onder het mom van ‘een geintje’? Is er eigenlijk wel een verschil tussen hetero en homo, of maken wij onszelf dat maar wijs, aangemoedigd door de bijbel? Vrijwel alle culturen kenden broederschappen, tot de middeleeuwse ridders aan toe. Mannen zoeken elkaar op, niet omdat ze homo zijn, maar omdat ze op elkaar lijken. Vrouwen doen dat ook. Soort zoekt soort, en dat schept een band. En die band, die is ook seksueel. Voor Plato stond al vast: ieder mens is een dubbelwezen. Iedere man gaat vroeg of laat op zoek naar zijn mannelijke wederhelft, net zoals de vrouw dat doet. Dat is niet alleen normaal, het is zelfs de natuurlijke norm. Daar kan geen geloof ooit iets aan veranderen. Hetero’s bestaan niet, net zo min als er homo’s zijn. Dat deze waarheid als hernieuwde norm in ere hersteld moge worden, is waar dit boek een aanzet toe hoopt te geven. August Fennet studeerde wijsgerige antropologie en is als docent werkzaam op een ROC.

Wil je het boek lezen?Het dubbelwezen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur August Fennet. Lezen Het dubbelwezen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN