De Pim-En-Pomnibus (luisterboek)

De Pim-En-Pomnibus (luisterboek) - M. Bouhuys | Northernlights300.org

... A Milne; Winnie de poeh winnie-the-pooh in dutch ... Luisterboeken jeugd BiblioNu Venray - PDF ... . €10.31 Mies Bouhuys; Badderen met Pim en Pom. €4.99 Mies Bouhuys; Pim en Pom Poezenmanieren. €7 ... Luisterboeken. In de aanbieding bij de Aldi voor volwassenen o.a. De klank van sneeuw, Brida, Advocaat van de duivel of Voor altijd moeder voor kinderen o.a. De Pim- en Pomnibus, Pietje Bell, De kat met de hoed of Allemaal Beestjes. Deze aanbieding was geldig van 31-07-2010 tot 07-08-2010. Beestenboel : de Gouden Boekjes : een luisterbo ... De Pim-en-Pomnibus - Mies Bouhuys, Fiep Westendorp - (ISBN ... ... . Beestenboel : de Gouden Boekjes : een luisterboek Bellissimo : vijf beroemde muzikale sprookjes voor kinderen Sprookjes De beste sprookjes van Andersen De beste sprookjes van Grimm ... De Pim-en-Pomnibus van Mies Bouhuys en Fiep Westendorp Bourgondië, Christel van Geklop op de muur Vreemde smokkelaars Bruna, Dick Luisterboeken op CD < terug naar luisterboeken. Resultaat 121 - 150 (van 2356) De geur van regen Lieneke Dijkzeul Paul van Loon's Foeksia klaar voor de start! Paul van Loon ... De Pim-en-Pomnibus van Mies Bouhuys en Fiep Westendorp...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Bouhuys
DIMENSIE
10,43 MB
BESTANDSNAAM
De Pim-En-Pomnibus (luisterboek).pdf

OMSCHRIJVING

Pim en Pom zijn twee poezenfiguren waarmee kinderen zich gemakkelijk kunnen vereenzelvigen. Ze dromen, fantaseren, spelen en gaan op ontdekkingstocht rond hun huis zoals ook kinderen dat doen wanneer ze hun naaste omgeving verkennen. De versjes van Mies Bouhuys zijn luchtig, ritmisch, en haar verhalen treffen door rake en gevatte woordkeus. In 1966 werd haar de 'Prijs voor het kinderboek tot tien jaar' toegekend. De jury oordeelde onder meer: 'De verhalen in de bekroonde bundel bevestigen opnieuw het kunstenaarschap van een schrijfster, die veelzijdig, opvoedkundig en met oneindig veel fantasie het kind benadert in zijn eigen, kleine, bonte wereld. Mies Bouhuys' beeldend vermogen, haar meeslepende verteltrant en de gave tot identificatie met het kind, zijn niet alleen gebleken uit een groot aantal kinderverhalen en gedichten, maar ook uit de kinderprogramma's voor de televisie alsmede in de toneelstukken die zij schreef en vertaalde voor de jeugd.'Deze uitgave betreft een audioboek.

Wil je het boek lezen?De Pim-En-Pomnibus (luisterboek) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Bouhuys. Lezen De Pim-En-Pomnibus (luisterboek) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN