Jordi

Jordi - Jacques Brooijmans | Northernlights300.org

...eidspraktijk Haps. Binnen de gezondheidspraktijk ben ik mede-praktijkhouder van de afdeling fysiotherapie en vervul ik de functie van algemeen fysiotherapeut en personal trainer (Outdoor FysioFIT) ... Jordi Visser - Exchange student - Arteveldehogeschool ... ... . Ik ben gespecialiseerd op het gebied van musculoskeletale- en sportgerelateerde klachten. Bekijk het profiel van Jordi Pit op LinkedIn, de grootste professionele community ter wereld. Jordi heeft 3 functies op zijn of haar profiel. Bekijk het volledige profiel op LinkedIn om de connecties van Jordi en vacatures bij vergelijkbare bedrijven te zien. Jori meubels: ultiem zitcomfort in een modern jasje. De grootste keuze aan J ... Jordi El Nino Polla - IMDb ... . Bekijk het volledige profiel op LinkedIn om de connecties van Jordi en vacatures bij vergelijkbare bedrijven te zien. Jori meubels: ultiem zitcomfort in een modern jasje. De grootste keuze aan Jori relaxfauteuils, stoelen en banken vindt u als eerst bij Eijerkamp. Kom nu langs! ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jacques Brooijmans
DIMENSIE
5,29 MB
BESTANDSNAAM
Jordi.pdf

OMSCHRIJVING

Niemand weet dat Jordi liedjes en teksten schrijft, op zijn oom Bram en zijn gitaarleraar Demian na. Voorlopig vindt hij dat meer dan genoeg. Het is de bedoeling dat hij voor het eerst gaat optreden op het lustrumfeest van zijn school. Bram en Demian denken dat hij een sensatie kan worden. Klasgenoten van Jordi oefenen ook voor dat feest, vier meisjes bereiden een dansstuk voor en twee jongens werken aan een trucjesact met een voetbal. Allemaal willen ze eerlijk gezegd heel beroemd worden, de een nog meer dan de ander. Jordi trekt steeds meer op met Brent, die het voldoende vindt om fan van iemand te zijn. Zelf is hij vooral druk met zijn muziek. Hoe sterker zijn liedjes worden, hoe prettiger hij zich voelt. Aan de buitenwereld denkt hij amper nog.Naarmate het lustrumfeest dichterbij komt, stijgt de spanning op en rond het schoolplein. En dan, als het bijna zo ver is, lijkt uitgerekend de ontspannen Brent achter een daad te zitten, die alle verwachtingen overhoop haalt. Jordi is een verhaal over een muzikale jongen, vol verwachtingen, plezier, jaloezie, teleurstellingen én onzekere liefdes.

Wil je het boek lezen?Jordi in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jacques Brooijmans. Lezen Jordi Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN