Grasparkieten

Grasparkieten - Moizer | Northernlights300.org

...het altijd een drukte bij de voederschaal Wli je meer beelden zien van Bourke Parkieten, Catharina Parkieten, Grasparkieten en andere vogels kijk dan op mijn YouTube account klik hier voor meer Parkieten filmpjes Grasparkieten zijn vrij makkelijk te kweken ... De grasparkiet - Parkieten-Freak! ... . Het vrouwtje moet minimaal 1 jaar oud zijn om te kweken en mag niet ouder zijn dan 5 jaar, het mannetje moet minimaal 10 maanden oud zijn. Grasparkieten maken geen nest, maar leggen hun eitjes in een broedblok. Er zijn speciale broedblokken voor parkieten verkrijgbaar. Grasparkieten zijn geen huisdieren zoals een kat of hond. Het leuke is ze tam te maken, ze leren spreken, ze buiten de kooi te laten, enz. Op deze pagina leest u informatie over de aanschaf, broe ... Vind grasparkieten | Vogels | Parkieten en Papegaaien Te ... ... . Er zijn speciale broedblokken voor parkieten verkrijgbaar. Grasparkieten zijn geen huisdieren zoals een kat of hond. Het leuke is ze tam te maken, ze leren spreken, ze buiten de kooi te laten, enz. Op deze pagina leest u informatie over de aanschaf, broeden, kweken, huisvesting, tam maken, vakantie en voeding van de grasparkiet. Aankoop; Broeden en kweken Broedkooien; Grasparkieten koppel Grasparkieten kweken in zijn natuurlijkste vorm een goede vrijetijdsbesteding . English This site is meant as a meeting point for those devotees of Budgerigars, whose hobby is breeding them to closely resemble the wild ones, as flying freely in the Australian Bush. Pictures. Grasparkieten die er de kans toe hebben gaan snel over tot kweken, mits de nodige en juiste verzorging. Zo heb je een broedblok nodig. De afmetingen van een goed nestkastje zijn 15x15x25 cm met een invlieggat van 4 tot 6 cm diameter....

INFORMATIE

AUTEUR
Moizer
DIMENSIE
9,80 MB
BESTANDSNAAM
Grasparkieten.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is een waardevol naslagwerk voor zowel beginners als gevorderden in de grasparkietenhobby en voor fokkers. Het is een alfabetisch compendium waarin alle aspecten van de grasparkietenhobby aan de orde komen: o.a. dagelijkse routine, voeding, ziekten, volièrebouw, fokken/broeden, tentoonstelling, enz. tot aan het gewoon verzorgen van een parkiet als huisdier. Er zijn belangrijke, duidelijk geschreven hoofdstukken over genetica (erfelijkheidsleer), de kleurslagen en mutaties. Bij tal van onderwerpen geven de auteurs praktische informatie en goede raad en de tekst wordt gesteund door veel verklarende tekeningen en zwart-witfoto's. De kleurenfoto's, die speciaal voor deze uitgave werden vervaardigd, tonen de grootste collectie van 's werelds mooiste showparkieten die ooit in een boek werd samengebracht. Die collectie zal niet alleen plezierig zijn om naar te kijken, maar zal ook alle grasparkietenliefhebbers inspireren.

Wil je het boek lezen?Grasparkieten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Moizer. Lezen Grasparkieten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN