Goden en goeroes

Goden en goeroes - Bert Overbeek | Northernlights300.org

...de werkvloer - Overbeek, B. - #gezondheidszorg #diversiteit #management - plaatsnr ... Goden en goeroes - veerkrachtigevrouwen.nl ... . 658.39 Genoeg gebazel over goden en goeroes. De weg terug moest worden aanvaard nadat we een uurtje in de tuin hadden doorgebracht. Inmiddels is het bijna donker. We rijden een andere route en die is aanmerkelijk drukker dan de heenweg, dat het kon was mij niet bekend. En hiervoor hoef je zelf niet spiritueel te zijn, of te worden. In Goden en Goeroes helpt Bert Overbeek managers om spiritualiteit in een team z ... Goden en Goeroes door Bert Overbeek (Boek) - Managementboek.nl ... . In Goden en Goeroes helpt Bert Overbeek managers om spiritualiteit in een team zodanig te coachen, dat het team er beter van wordt. Overbeek 'mengt' kennis, inzicht en (praktijk)ervaring door elkaar, en helpt zo de lezer op weg. Goden en goeroes - 'Een verrijkend boek' Boeken bij dit artikel. Goden en Goeroes. Bert Overbeek. rating (5) € 22,95 + bestellen. Verwante artikelen. recensie. Beslissen op intuïtie. interview. Bert Overbeek: 'Intuïtie is de generator van goede oplossingen en ideeën ... Free 2-day shipping. Buy Goden en goeroes - eBook at Walmart.com Zoals ik in 'Goden en goeroes' uiteenzette, zijn heel wat managementconcepten van nu 'geseculariseerde' spirituele ideeën. Kenmerk van al deze dingen is: wie wil veranderen, zal de patronen van zijn verleden moeten doorschouwen, die op een psychologische of spirituele manier moeten ombuigen, en dan is het ALTIJD mogelijk te veranderen, en je wil op te leggen aan je gedrag. Het boek 'Goden en Goeroes' is eind vorig jaar verschenen en is het vierde boek van Bert bij Futuro Uitgevers. Het boek, waarin de auteur 'spiritualiteit en diversiteit op de werkvloer' behandelt, behaalde al een vijfde plaats in de top-100 bij Managementboek en is nog steeds als papieren boek en als e-book verkrijgbaar....

INFORMATIE

AUTEUR
Bert Overbeek
DIMENSIE
6,2 MB
BESTANDSNAAM
Goden en goeroes.pdf

OMSCHRIJVING

Diversiteit is een belangrijk en actueel thema, ook in bedrijven en organisaties. In de discussie over diversiteit 'op de werkvloer' is het benutten van spirituele diversiteit echter nog een ondergeschoven kindje. En dat is spijtig, want spirituele diversiteit kan nogal wat voordelen bieden. De manager die ervoor kan zorgen dat zijn teamleden de spirituele inspiratie van collega's gaan benutten, zal een mentaal gezonder team krijgen dat beter presteert. Ziekteverzuim kan worden teruggedrongen, zelfreflectie wordt beter ontwikkeld, stress wordt voorkomen en de samenwerking tussen de teamleden wordt verbeterd. En hiervoor hoef je zelf niet spiritueel te zijn, of te worden. In Goden en Goeroes helpt Bert Overbeek managers om spiritualiteit in een team zodanig te coachen, dat het team er beter van wordt. Overbeek 'mengt' kennis, inzicht en (praktijk)ervaring door elkaar, en helpt zo de lezer op weg. Niet alleen waar het gaat om spirituele diversiteit, maar in alle aspecten van leiderschap zult u zich na het lezen van dit boek verdiept en aangescherpt voelen. Over de auteur: Bert Overbeek is een zeer ervaren MD-begeleider, veranderaar en specialist in samenwerking en teamontwikkeling. Goden en Goeroes is het derde deel van het drieluik dat Bert Overbeek schreef over diversiteit. Eerder verschenen van hem Mannen en/of Vrouwen en Diversiteit, die allebei een top-10 positie behaalden bij Managementboek.

Wil je het boek lezen?Goden en goeroes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bert Overbeek. Lezen Goden en goeroes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN