Transformeren om te overleven

Transformeren om te overleven - Herman Toch | Northernlights300.org

...jken - Transformeren om te overleven (e-Book) (Herman Toch) ISBN: 9789401401296 - De wereld is in volle transformatie ... Transformeren om te overleven eBook by Herman Toch ... ... . Onze denkmodellen tijdperk lijken niet meer te kloppen. We doen alles volgens het boekje, consumenten en klanten hebben… Transformeren om te overleven book. Read reviews from world's largest community for readers. De wereld is in volle transformatie. Onze denkmodellen lijke... In 'Transformeren om te overleven' geeft de auteur aan wat merken specifiek moeten doen om succesvol te zijn in een nieuwe wereld en om duurzaam een winnende positie uit te bouwen. Er moeten zogeheten transformationele relaties worden gebouwd met consumenten, klanten en stakeholders. Dat vergt e ... PDF Transformeren om te overleven2 - MediaSpecs ... . Er moeten zogeheten transformationele relaties worden gebouwd met consumenten, klanten en stakeholders. Dat vergt een vergaande transformatie en om organisaties daarbij te helpen heeft de Belg Herman Toch het boek 'Transformeren om te overleven' geschreven. Het boek, dat de Marketing Literatuurprijs 2012 won, zet zeven marketingparadigma's uiteen, waarbij de oude en nieuwe situaties beschreven worden met vragen om jezelf te stellen als je mee wilt transformeren. Transformeren om te overleven. Volgens bestseller schrijver Herman Toch zet je dit in de dagelijkse praktijk in door de verschillende typen mensen in je organisatie in hun kracht te zetten. In Transformeren om te overleven geeft Herman Toch zijn visie op onze veranderende wereld. Bovendien doet hij aan de hand van tien paradigma's een nieuwe soort marketing uit de doeken en toont hij aan wat merken moeten doen om succesvol te zijn en een winnende positie uit te bouwen. Transformeren om te overleven is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Transformeren om te overleven PDF te downloaden op onze website mmark.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Transformeren om te overleven Tegelijkertijd wordt zorgverlening in ons land veeleisender en complexer. Een nieuwe benadering van de gezondheidszorg dringt zich op. Transformeren om te overleven in de zorg bekijkt de uitdagingen die de vernieuwingen in de zorg met zich meebrengen en zoomt in op de mogelijkheden die ze bieden. Onze denkmodellen lijken niet meer te kloppen. We doen alles volgens het boekje, consumenten en klanten hebben sympathie en positieve associaties met ons merk, en toch s Transformeren om te overleven, Herman Toch - Ebook - 9789401410441 | AKO boeken Transformeren om te overleven | ISBN 9789401401265 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In Transformeren om te overleven geeft Herman Toch zijn visie op onze veranderende wereld. Bovendien doet hij aan de hand van tien paradigma's een nieuwe soort marketing uit de doeken en toont hij aan wat merken moeten doen om succesvol te zijn en een winnende positie uit te bouwen....

INFORMATIE

AUTEUR
Herman Toch
DIMENSIE
3,50 MB
BESTANDSNAAM
Transformeren om te overleven.pdf

OMSCHRIJVING

Nieuwe denkmodellen voor marketing en management De wereld is in volle transformatie. Onze denkmodellen lijken niet meer te kloppen. We doen alles volgens het boekje, consumenten en klanten hebben sympathie en positieve associaties met ons merk, en toch staat ons marktaandeel onder druk. We zullen dingen fundamenteel anders moeten aanpakken, willen we weer relevant worden in het leven van mensen. In Transformeren om te overleven geeft Herman Toch zijn visie op onze veranderende wereld. Bovendien doet hij aan de hand van tien paradigma's een nieuwe soort marketing uit de doeken en toont hij aan wat merken moeten doen om succesvol te zijn en een winnende positie uit te bouwen. Een aanrader voor marketeers, leidinggevenden, marketingdirecteurs, CEO's die een gids zoeken om hun merk voor te bereiden op een nieuw tijdperk.

Wil je het boek lezen?Transformeren om te overleven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herman Toch. Lezen Transformeren om te overleven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN