Tot jezelf komen

Tot jezelf komen - Raoul de Haan | Northernlights300.org

... je vel te zitten, is het belangrijk dat je je geest regelmatig een moment geeft om tot rust te komen ... Vakantietrend 2019: tot jezelf komen | Reizen | Telegraaf.nl ... . Als je dagelijks minimaal een halfuur de tijd neemt om jezelf te kalmeren blijf je lekker ontspannen en positief. Nee, dan wil je er gewoon tussenuit om even tot jezelf te komen. Even geen werk, geen kinderen, geen collega's, geen liefdevolle maar bemoeizuchtige familie, gewoon even weg van alles. Vakantietijd = jouw tijd. Tijd voor jezelf nemen zo nu en dan is niet alleen lekker maar ook broodn ... Vrouwenweekend, werken aan zelfvertrouwen en eigenwaarde ... . Vakantietijd = jouw tijd. Tijd voor jezelf nemen zo nu en dan is niet alleen lekker maar ook broodnodig. Meditatie betekent lef hebben. Het lef om tot jezelf te komen. Om de rust en stilte op te zoeken die je in alles spiegelen en verdieping geven. Het lef om je eerlijk op en open te stellen naar jezelf en het universum toe. Het lef om vol te zijn. Vol van het leven - van de rijkdom van het zijn. En het lef om leeg te zijn. Leeg van overpeinzingen, losse gedachten, zorgen, verwachtingen en ... Nederlanders gaan dit jaar bewuster op vakantie, als we de trendwatchers moeten geloven. „Niemand wil bijdragen aan het overtoerisme. Daarom gaan we vaker op detourvakantie om de massa te… Kom tot jezelf in mooie tuinen, of maak je hoofd… Leuke dingen doen wil niet zeggen dat het altijd super-actief moet zijn. Rustig naar mooie foto's kijken, is ook een fijne weekendbezigheid. Door bewust stilte op te zoeken in een DAG retraite kun je jezelf weer horen en voelen zonder voortdurende beïnvloeding van buitenaf. Stilte wordt zo een toevluchtsoord waarin je tot rust kunt komen. In het dagelijks leven word je omringd door afleiding, prikkels en vaak ook lawaai. Even tot jezelf komen. Retraite vakanties worden dan ook wel "op zoek naat jezelf" "bezinningsreizen" genoemd. Een retraite vakantie kan vele vormen hebben, bijvoorbeeld een ontspannings vakantie met yoga, meditatie, wellness of ayurveda. Of een wandelvakantie, meditatie vakantie, mind fulness vakantie. Tot jezelf komen; Meditatietechnieken rond elf thema's is een cursus in meditatietechnieken.Elk hoofdstuk van dit boek vormt een sessie rond een bepaald thema. De aangereikte thema's zijn: adem, houding, ruimte, trilling en tijd en de hulpmiddelen chakra's, kristallen, bomen, kracht- en totemdieren, stenen en schelpen.Als extraatje is er een cd bijgesloten waarop ik één meditatie per ... Herken je de situatie dat je ergens mee worstelt en maar niet tot een oplossing kunt komen? De hele situatie lijkt uitzichtloos. Op de automatische piloot verricht je dagelijks talloze activiteiten en bij sommige van deze activiteiten weet je eigenlijk niet eens waarom je ze doet.Wat er op zo'n moment ontbreekt, is niet het uitzicht maar het inzicht....

INFORMATIE

AUTEUR
Raoul de Haan
DIMENSIE
8,78 MB
BESTANDSNAAM
Tot jezelf komen.pdf

OMSCHRIJVING

Meditatie betekent lef hebben. Het lef om tot jezelf te komen. Om de rust en stilte op te zoeken die je in alles spiegelen en verdieping geven. Het lef om je eerlijk op en open te stellen naar jezelf en het universum toe. Het lef om vol te zijn. Vol van het leven – van de rijkdom van het zijn. En het lef om leeg te zijn. Leeg van overpeinzingen, losse gedachten, zorgen, verwachtingen en verplichtingen. Leeg van wat je afleidt van de kern. Het lef om volledig te zijn. En het lef om volledig te zijn. Het lef om eerst te werken aan jezelf voordat je iets wilt betekenen voor iets of iemand anders. Zodat je méér kunt betekenen (zowel voor jezelf als voor de ander) vanuit je eigen ware kracht.Dit boek is een cursus in meditatietechnieken. Elk hoofdstuk van dit boek vormt een sessie rond een bepaald thema. Als extraatje is er een cd bijgesloten waarop de schrijver één meditatie per sessie heeft ingesproken. De lezer krijgt een veelzijdige basis om naar hartenlust mee te variëren en om zelf verder mee op verkenning te gaan. Er zijn inzichten en technieken uit culturen over de hele wereld om de lezer bij te staan. Die worden in dit boek besproken. Inzichten en technieken die vaak al eeuwen oud zijn en meermaals treffende overeenkomsten vertonen en/of elkaar aanvullen. Een vlot geschreven, helder en veelzijdig handboek.

Wil je het boek lezen?Tot jezelf komen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Raoul de Haan. Lezen Tot jezelf komen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN