Gesigneerde versie! - operatie geslaagd - leven met ptss en moral injury

Gesigneerde versie! - operatie geslaagd - leven met ptss en moral injury - Erik Krikke | Northernlights300.org

...ield wordt iedere dag met man en macht gewerkt om lijf en ledemaat reddende ... PDF ePUB - De existentialisten | BANK72 PDF ... ... Erik Krikke schreef Operatie Geslaagd. Leven met PTSS en moral injury.Zijn boek over PTSS is een rauw en aangrijpend verhaal over hoe hij moest omgaan met traumatische gebeurtenissen, dreiging en stress. Alle ervaringen maakten dat Erik jaren later zijn zwaarste gevecht moest gaan voeren: de strijd met zijn herinneringen, maar bovenal met zichzelf. Operatie Geslaagd theatervoorstelling - Erik Krikke vertelt en zingt samen ... Operatie Geslaagd - Leven met PTSS en moral injury ... . Operatie Geslaagd theatervoorstelling - Erik Krikke vertelt en zingt samen met 7even Bridges over het grootste gevecht van zijn leven. Operatie Geslaagd Theater, Erik Krikke & 7even Bridges, leven met PTSS - Het aangrijpende boek van Erik, over zijn strijd met zijn herinneringen en met zichzelf, dat al vele lezers heeft geraakt. Op zoek naar artikelen van Erik Krikke? Artikelen van Erik Krikke koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden Gesigneerde versie - Operatie Geslaagd - Leven met PTSS en moral injury. Een ruime meerderheid van de bevolking krijgt ooit te maken met een of meerdere traumatische ervaringen. Een deel hiervan krijgt posttraumatische klachten. Vaak zijn deze kortdurend, maar voor sommigen geldt echter dat zij een posttraumatische stressstoornis (PTSS) ontwikkelen. Operatie Geslaagd: Leven met PTSS en Moral Injury, Steenwijk. 5K likes. Operatie Geslaagd vertelt het verhaal van Erik, die tijdens zijn werk als operatieassistent in Afghanistan getra...

INFORMATIE

AUTEUR
Erik Krikke
DIMENSIE
6,89 MB
BESTANDSNAAM
Gesigneerde versie! - operatie geslaagd - leven met ptss en moral injury.pdf

OMSCHRIJVING

Een ruime meerderheid van de bevolking krijgt ooit te maken met een of meerdere traumatische ervaringen. Een deel hiervan krijgt posttraumatische klachten. Vaak zijn deze kortdurend, maar voor sommigen geldt echter dat zij een posttraumatische stressstoornis (PTSS) ontwikkelen. Voor zowel degene die eraan lijdt, als voor zijn of haar omgeving is het gevecht een tegen PTSS een keiharde, maar vaak onzichtbare strijd. Hartverscheurend en hoopvol tegelijk. ‘Operatie Geslaagd’ vertelt het verhaal van Erik, die tijdens zijn werk als operatieassistent chirurgie in Afghanistan getraumatiseerd raakte. Hij beschrijft de ervaringen die aanleiding gaven tot PTSS en de vernietigende impact die het heeft op een persoon en zijn omgeving. Erik vertelt openhartig hoe hij in een isolement terechtkwam en langzaam afbrak tot het punt kwam waarop zelfmoord de enige uitweg leek te zijn. Als medicus, veteraan, maar bovenal als mens vertelt hij over hoe hij de strijd is aangegaan met zichzelf en zijn herinneringen en hoe hij inmiddels weer middenin het leven staat. Op meerdere plekken in het boek vindt u een unieke (QR en Spotify) code. Zodra u deze met uw telefoon scant, kunt u een liedje (of een deel ervan) luisteren dat past bij het moment in het verhaal.

Wil je het boek lezen?Gesigneerde versie! - operatie geslaagd - leven met ptss en moral injury in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Erik Krikke. Lezen Gesigneerde versie! - operatie geslaagd - leven met ptss en moral injury Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN