Een faun met kille horentjes

Een faun met kille horentjes - Hugo Raes | Northernlights300.org

...(Excl. verzendkosten) Meer info: Toch Nog uit Beverwijk ... Een faun met kille horentjes - Hugo Raes | 9789023468622 ... ... . De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Een Faun met Kille Horentjes - Hugo Raes (1966) mijn stem. 3,00 (2) 2 stemmen . Nederlands Psychologisch . 271 pagina's Eerste druk: De Bezige Bij, Amsterdam (Nederland) In dit boek beschrijft Hugo Raes de sluimerende oorlog tussen de geslachten. Parallel daaraan loopt de strijd van de jonge leraar en vrijgezel Michael ... In de roman Een faun met kille horentjes beschrijft ... Een faun met kille horentjes [e-Book] - Hugo Raes - (ISBN ... ... ... In de roman Een faun met kille horentjes beschrijft Hugo Raes de sluimerende oorlog tussen de geslachten. Parallel daaraan loopt de strijd van de jonge leraar en vrijgezel Michael Houtdrager tegen de desintegrerende krachten van de maatschappij en politiek bestel dat gericht is op handhaving van de middelmaat. Een faun met kille horentjes direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Ook dit is voor Raes een moeilijke periode. Hij ervaart het onderwijs als beklemmend en beknottend. De ervaringen die hij er opdoet, zullen hun neerslag vinden in Een faun met kille horentjes (1966). 13 augustus 1953: Trouwt met zijn jeugdvriendin Josette Tillemans, die hij kent sinds haar/zijn zeventiende jaar. Dit huwelijk werd in 1963 ontbonden. Een faun met kille horentjes | ISBN 9789023402008 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 'ein niederländischer roman in deutschland: 'ein faun mit kalten hörnchen' von hugo raes' In: Ons Erfdeel. Jaargang 13: 1969-1970: Hugo Bousset 'Hugo Raes Een faun met kille horentjes' In: Lexicon van literaire werken: 1989-2014: Hugo Brems '7 De literatuur van 1965 tot 1975' In: Altijd weer vogels die nesten beginnen. In de roman Een faun met kille horentjes beschrijft Hugo Raes de sluimerende oorlog tussen de geslachten. Parallel daaraan loopt de strijd van de jonge leraar en vrijgezel Michael Houtdrager tegen de desintegrerende krachten van de ...

INFORMATIE

AUTEUR
Hugo Raes
DIMENSIE
10,97 MB
BESTANDSNAAM
Een faun met kille horentjes.pdf

OMSCHRIJVING

In de roman Een faun met kille horentjes beschrijft Hugo Raes de sluimerende oorlog tussen de geslachten. Parallel daaraan loopt de strijd van de jonge leraar en vrijgezel Michael Houtdrager tegen de desintegrerende krachten van de maatschappij en politiek bestel dat gericht is op handhaving van de middelmaat. Michael Houtdrager bevindt zich op de grens van jeugd en ouder worden; tussen vrijheid en slavernij aan het onderwijs- en levensgareel. In een snelle achter een schakeling van fel levende, in hun heftigheid vaak middeleeuws aandoende taferelen beschrijft Hugo Raes de wederwaardigheden van zijn romanheld. De faun, 'de berichtgever, de sprookjesspreker, mijn heraut', is de verbindende figuur tussen de tientallen telkens botsende menselijke wezens die vechten om een stukje vrijheid. Een verkilde bosgod is deze faun, de boosaardige satiricus van maatschappelijke en erotische toestanden; een god die veel van zijn spontane levenslust verloren heeft zien gaan in het alles vermalende wiel van de tijd, maar die zich nu weet te handhaven met spotzucht en een gepantserd hart.

Wil je het boek lezen?Een faun met kille horentjes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hugo Raes. Lezen Een faun met kille horentjes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN