Een beknopte wereldgeschiedenis

Een beknopte wereldgeschiedenis - Marcel Kramer | Northernlights300.org

...dere, concretere benadering van ... De koppeling van kaarten met een beknopt thematisch-chronologisch overzicht maakt dit boek bij uitstek tot een handig hulpmiddel om snel en grondig inzicht te verwerven in historische feiten en ontwikkelingen ... Uva wereldgeschiedenis: zeer beknopte samenvatting teksten ... ... . De Atlas bij de wereldgeschiedenis is een waardevol middel voor onderwijs en zelfstudie. Eveneens verkrijgbaar , deel 1: Van prehistorie ... Beknopt 1) Begrensd 2) Bekort 3) Beperkt 4) Bondig 5) Concies 6) Gedrongen 7) Geserreerd 8) In het kort 9) Ineengedrongen 10) Klein 11) Kort 12) Kort en bondig 13) Kort samengevat 14) Kort van duur 15) Kort van stof 16) Kortbondig 17) Kortelijk 18) Niet omstandig 19) Niet uitvoerig 20) Prachtig 21) Puntig 22) Samengevat De geschiedenis van de wereld behandelt de grote lijnen van de geschiedenis van de mensheid.Het ontstaan, de groei en de veranderingen van samenlevingen en beschavingen worden hierbij met elkaar vergeleken en de effecten van de onderlinge interactie bestudeerd. De studie hiervan is wereldgeschiedenis of globale geschiedenis. Voor een ... bol.com | De Wereldgeschiedenis In Een Notendop, J. Van ... ... .Het ontstaan, de groei en de veranderingen van samenlevingen en beschavingen worden hierbij met elkaar vergeleken en de effecten van de onderlinge interactie bestudeerd. De studie hiervan is wereldgeschiedenis of globale geschiedenis. Voor een goed begrip wordt hier vaak ook de prehistorie bij betrokken. Een boekje waarin de wereldgeschiedenis in een notendop wordt beschreven: wie durft dat anno 2000 nog aan? De geschiedenisles in het voortgezet onderwijs gaat sinds de invoering van de Tweede Fase immers meer en meer op in het aanbrengen van historische vaardigheden. En niet alleen bij geschiedenis....

INFORMATIE

AUTEUR
Marcel Kramer
DIMENSIE
9,52 MB
BESTANDSNAAM
Een beknopte wereldgeschiedenis.pdf

OMSCHRIJVING

Wat is het verhaal van de mensheid? Hoe zijn wij geworden wie we zijn? Het zijn dit soort vragen die ten grondslag liggen aan een beknopte wereldgeschiedenis. Dit boek behandelt de hele wereldgeschiedenis in minder dan 300 pagina's. Er is daarbij zowel aandacht voor de Europese geschiedenis, als voor de geschiedenis van andere gebieden. Onder andere China, India en de Indianen komen uitgebreid in eigen hoofdstukken aan bod. Dit boek is verdeeld in een vijftal onderdelen: prehistorie, oudheid, middeleeuwen, de vroegmoderne tijd en de moderne tijd. Dit boek is bedoelt als een handig overzichtswerk. Het is geschreven voor zowel mensen met kennis van de geschiedenis, als voor mensen die nieuwsgierig zijn naar de wegen die de mensheid heeft bewandelt sinds haar ontstaan.

Wil je het boek lezen?Een beknopte wereldgeschiedenis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marcel Kramer. Lezen Een beknopte wereldgeschiedenis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN