De zeven regels van meneer Reimers

De zeven regels van meneer Reimers - Ria Harmelink | Northernlights300.org

... zijn mond. Keurig in het pak, altijd voorzien van een pochet en een kleurrijke bril, vertelt de strenge maar innemende hotelier hoe het hoort ... Boeken - Boekenbestellen.nl ... . In dit boek beschrijft meneer Reimers de zeven regels waar hij zijn carrière aan te danken heeft. Hij legt uit waarom het zo belangrijk is om met twee woorden te spreken en op tijd te komen, maar ook dat de kassa ... Meneer Reimers neemt geen blad voor zijn mond. Keurig in het pak, altijd voorzien van een pochet en een kleurrijke bril, vertelt de strenge maar innemende hotelier hoe het hoort. In dit b ... De zeven regels van meneer Reimers - Uitgeverij Haystack ... . Keurig in het pak, altijd voorzien van een pochet en een kleurrijke bril, vertelt de strenge maar innemende hotelier hoe het hoort. In dit boek beschrijft meneer Reimers de zeven regels waar hij zijn carrière aan te danken heeft. "De zeven regels van meneer Reimers 1e druk is een boek van Ria Harmelink uitgegeven bij Haystack, Uitgeverij. ISBN 9789461261861 Meneer Reimers neemt geen blad voor zijn mond. Keurig in het pak, altijd voorzien van een pochet en een kleurrijke bril, vertelt de strenge maar innemende hotelier hoe het hoort. Meneer Reimers geeft inzicht in zijn boekje 'De zeven regels van meneer Reiners'. In dit boek beschrijft Reimers de zeven regels waar hij zijn carrière aan te danken heeft. Succesvol worden? Dit zijn 7 regels van Reimers. Gastvrijheid is geen luxe maar noodzaak;...

INFORMATIE

AUTEUR
Ria Harmelink
DIMENSIE
8,19 MB
BESTANDSNAAM
De zeven regels van meneer Reimers.pdf

OMSCHRIJVING

"De zeven regels van meneer Reimers 1e druk is een boek van Ria Harmelink uitgegeven bij Haystack, Uitgeverij. ISBN 9789461261861 Meneer Reimers neemt geen blad voor zijn mond. Keurig in het pak, altijd voorzien van een pochet en een kleurrijke bril, vertelt de strenge maar innemende hotelier hoe het hoort. In dit boek beschrijft meneer Reimers de zeven regels waar hij zijn carri�re aan te danken heeft. Hij legt uit waarom het zo belangrijk is om met twee woorden te spreken en op tijd te komen, maar ook dat de kassa altijd moet rinkelen. De regels gelden altijd en voor iedereen, of je nou hotelier of kapper, secretaresse of manager bent. 'Kom je binnen in een winkel, word je begroet met: ""Hallo"". Als ik dat hoor, ben ik meteen chagrijnig. Zijn wij samen naar school geweest, hebben wij samen geknikkerd? Niet? Dan is het gewoon ""Dag meneer"".'Willem Reimers is bekend als sidekick van chef-kok Herman den Blijker in televisieseries als Herrie in het hotel. Hij studeerde cum laude af en werkte jarenlang in Zwitserse tophotels. In Nederland was hij directeur van onder meer het Sofitel in Den Haag en vijfsterrenhotel The Grand in Amsterdam. Zijn verhaal is opgetekend door Ria Harmelink, journalist en auteur. "

Wil je het boek lezen?De zeven regels van meneer Reimers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ria Harmelink. Lezen De zeven regels van meneer Reimers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN