De Elzas-Wijnroute

De Elzas-Wijnroute - Etienne van Steenberghe | Northernlights300.org

...orteren. Downloaden. Exporteren naar een GPS ... Elzas: tips voor de vakantie | Frankrijk Vakantieland ... . Wijzigen. Kopiëren en wijzigen. Een nieuwe rondreis opzetten. Geef uw mening. Dag 1. ... Gelegen aan de voet van het massief van de Vogezen, is de Wijnroute, met zijn 170km, ... Neem ook de tijd voor een bezoek aan Colmar, een stad die je per boot kunt ontdekken, over de grachten in de binnenstad, waaraan het zijn bijnaam Klein Venetië ontleend. Laat je betoveren door de vakwerkhuizen met hun balkons vol kleurige geraniums. Je tocht wordt afgesloten met de Route des ... De 8 mooiste dorpen op de wijnroute van de Elzas ... . Je tocht wordt afgesloten met de Route des Vins Sud-Alsace. De Elzas-Wijnroute (Paperback). Wijn is de rode draad op de tocht tussen Marlenheim en Thann. De auteur laat je bovendien ongedwongen het Elzas... Een week in de Elzas. Straatsburg, Colmar, Mulhouse: trakteer uzelf op stedelijke uitstapjes in het hart van de Elzas. Combineer daarbij de fascinerende landschappen van de Route van de Elzaswijnen en de betoverende charme van het Massief van de Vogezen voor een week ontspanning en gegarandeerd veel afleiding! Beklim de kathedraaltoren voor het mooiste uitzicht, proef de lekkerste wijnen en toer tussen de heuvels en wijngaarden. Een mooie combinatie van stad en heuvelland in dit vrolijke stukje Frankrijk! hartje Elzas in het karakteristieke stadje Kayserberg, naast Colmar; Kaysersberg ligt aan de Elzas wijnroute en het wandelgebied bij de 'Col du ... Hôtel de l'Ange is gevestigd in een voormalige boerderij in de typische stijl van de Elzas en ligt op 8 km van het treinstation van Colmar. Anna gave us such a warm welcome and we loved our stay. The town is like something out of a storybook, so cute. The room was super clean and comfortable. The hotel was historic, interesting and charming. De Elzas is rijkelijk voorzien van korte en lange fietstochten. Bovendien ligt de Elzas op de kruising van drie EuroVelo-fietsroutes: de Rijnfietsroute EuroVelo 15 van Andermatt naar Rotterdam, de EuroVelo 5 - Via Romea Francigena van Londen naar Rome, en de EuroVelo 6. De Elzas-wijnroute (Bindwijze overig). Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is...

INFORMATIE

AUTEUR
Etienne van Steenberghe
DIMENSIE
10,27 MB
BESTANDSNAAM
De Elzas-Wijnroute.pdf

OMSCHRIJVING

Wijn is de rode draad op de tocht tussen Marlenheim en Thann. De auteur laat je bovendien ongedwongen het Elzas wijngebied zelf ontdekken. Je vindt hier immers vooral veel praktische informatie over interessante bezienswaardigheden, originele manifestaties, gezellige restaurants, leuke hotelletjes, de beste wijnbouwers, verrassende fiets- en wandelroutes en traditionele wijnfeesten.

Wil je het boek lezen?De Elzas-Wijnroute in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Etienne van Steenberghe. Lezen De Elzas-Wijnroute Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN