Brugklas Bikkels

Brugklas Bikkels - Inke Brugman | Northernlights300.org

...even hoe hiermee om te gaan. Brugklas is een scripted-reality jeugdserie, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school ... Brugklastraining 'Brugklas Bikkels | Honck ... . Brugklas Bikkels relaxed en zelfverzekerd naar de middelbare school. Prijs: € 15,40: Uitverkocht Met de brugklastraining 'Brugklas Bikkels' (in een groepje of alleen) is je kind goed voorbereid op de brugklas. Voor wie? De groepstraining is voor kinderen uit groep acht die een stevige start willen maken op hun nieuwe school. Brugklas Bikkels Doel: Brugklastraining Brugklas bikkels - gebaseerd op het populaire boek Brugklas Bikkels. Werkwijze: Wat betekent de overstap van groep 8 naar de bru ... 11 tot 13 jaar: Brugklas Bikkels - Bikkels.nl ... . Brugklas Bikkels Doel: Brugklastraining Brugklas bikkels - gebaseerd op het populaire boek Brugklas Bikkels. Werkwijze: Wat betekent de overstap van groep 8 naar de brugklas? Wat gaat er veranderen, en wat blijft hetzelfde? En hoe hou ik me staande als ik al gestart ben? Brugklas Bikkels, geschreven door Inke Brugman & Bregje Swinkels Relaxed en zelfverzekerd naar de brugklas, €14,90Brugklas Bikkels is een boek voor aankomende brugklassers die zich stevig, sociaal vaardig en zelfverzekerd willen opstellen.Met behulp van principes uit de cognitieve gedragstherapie worden de veranderingen behandeld en worden duidelijke tools gegeven hoe hiermee om te gaan. 303.3k Followers, 332 Following, 2,724 Posts - See Instagram photos and videos from BrugklasTV (@brugklastv) Brugklas Bikkels is een boek voor aankomende brugklassers (eerstejaars middelbaar) die zich stevig, sociaal vaardig en zelfverzekerd willen opstel-len. Met behulp van principes uit de cognitieve gedragstherapie worden de veranderingen behandeld en worden duidelijke tools gegeven hoe hiermee om te gaan. In de scripted-reality jeugdserie Brugklas volg je het Selma, Bo, Joy, Kim, Ramzi, Nola en Jesse tijdens hun eerste jaar van de middelbare school....

INFORMATIE

AUTEUR
Inke Brugman
DIMENSIE
5,82 MB
BESTANDSNAAM
Brugklas Bikkels.pdf

OMSCHRIJVING

Brugklas Bikkels 1e druk is een boek van Inke Brugman uitgegeven bij Garant - Uitgevers N.V.. ISBN 9789044134193 Zie jij ook een beetje op tegen de 'grote overstap' naar de middelbare school? Of ben je net begonnen in het eerste jaar en heb je nog wat bibbers? Dan is dit een boek voor jou! Er zijn namelijk heel wat trucjes om aan nieuwe dingen te beginnen. Iedereen kan het leren, dus jij ook! Maar de 'grote' school is niet alleen maar eng natuurlijk. Er verandert weliswaar veel, maar ook veel ten goede. Wat dacht je van nieuwe vrienden, meer eigen beslissingen ...?In dit boek vind je handige tips en trucs om relaxed en zelfverzekerd met de grootste veranderingen om te gaan en lees je ook meteen wat je beter niet (meer) kunt doen op het middelbaar onderwijs.Brugklas Bikkels is een boek voor aankomende brugklassers (eerstejaars middelbaar) die zich stevig, sociaal vaardig en zelfverzekerd willen opstellen. Met behulp van principes uit de cognitieve gedragstherapie worden de veranderingen behandeld en worden duidelijke tools gegeven hoe hiermee om te gaan. De eerste dag en omgaan met nieuwe leraren, vrienden maken, chillen in de pauze, omgaan met pesters, social media en meer. Een bikkel is een doorzetter.Over de auteursInke Brugman is orthopedagoog en oprichter van Spectrum Brabant, gevestigd in Eindhoven. Daar ontwikkelde zij samen met Bregje Swinkels de training Brugklas Bikkels.Bregje Swinkels werkt bij Spectrum Brabant als studiecoach en prestatiepsycholoog.De tekeningen zijn van Roger van der Weide. Hij is afgestudeerd aan De Eindhovense School (tegenwoordig Sint-Lucas) en de Unit Academie en werkt nu als animator.

Wil je het boek lezen?Brugklas Bikkels in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Inke Brugman. Lezen Brugklas Bikkels Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN